Fahriye41 nisan30_ bana da ikinci çocuğum da 14de felan kemik yapısı erkek dedi 21de erkek olduğunu öğrendim
Ehjfjsjs nisan30_ 11-13 hafta da kemik yapısıni erkeğe benzetti doktorum 18 haftaya kadar bacak arasını görmedik 18 de kız dedi ;)
1kovakizi Bunu ben de çok merak ediyorum ama okuduklarım doğrultusunda kemik yapısı pek yanıltmıyormuş
1kovakizi nisan30_ omurga erkek bebeklerde daha kemikli oluyormuş benim bebeğimde ince ip gibi duruyodu belki ona istinaden kıza benziyor demiş olabilir
ValideSultan nisan30_ canım kız çocuklarının kemik yapısı daha ince ve daha minyon oluyorlar erkek bebekler ise kemik yapıları daha kalın daha büyük ilk doğdukları anda bile elleri ve ayakları daha büyük oluyor erkek çocukların da
nisan30_ Fahriye41 bacak arasına da bakıyorlar bnce ya yoksa tek başına kemik yapısına çok saçma geliyor bana tahminlerinidestekleyici başka şeylere bakıyorlardir heralde
Ervahayal Fahriye41 bacak arasında göremedilermi geç öğrenmişsiniz 11 haftalık bebeğime kız 1 ay sonra netleştirirm dedi
Fahriye41 nisan30_ bacak arası müsait değil dedi 2 ay hep bacak bacak üstüne atmıştı ultrason da da hep öyle çıktı bilmiyorum kemik yapısı erkek ama emin değilim dedi doğru çıktı belki başka şeye de bakarlardr
nisan30_ Ehjfjsjs Dr niye kemik yapısına diye sacmalikla bizi şaşırıyorlar anlamış değilim bnde ilk defa böyle bir şey duydum bacak arasına bakmadan kesinlikle söylenmemesi gerekiyor bence
Ehjfjsjs nisan30_ inan bana da saçma geldi ilkimde oğlan hocam kiz olma ihtimali yok mu filan dedim hatta güldük 😃 sonra ben sana erkek mi demiştim diyince anladık evet evet kız bu dedi direk detaylida da kız olduğu belli oldu zaten :)
2bebelianne nisan30_ bnmki 12. Haftada pipi gördüm dedi kordon değilse dedi 😂 kordonmuş kız dedi 16 da 20. Haftada kendini hiç göstermedi zaten detaylıda falan bacaklarını açmadı yine kıza benziyor dediler bende belirsizlik içindeyim
nisan30_ 2bebelianne kendilerini doğru düzgün gösterseler de merakımizi giderseler 🙂 sağlıkla gelsinler