Meral_63 Bugün gittim Allah’ın izniyle kız bebiş dedi acaba sonra dan değişir mi küçük küçük alışveriş yapacam da
2023f Meral_63 kızda yanılma olmuyor haftası da çok küçük değil. Büyük ihtimalle değişmez. Sağlıkla alın kucağınıza
Zeynep0742 Meral_63 hayırlı olsun 🌷 bence detaylı ultrasona kadar bekleyin değişebiliyor. Arkadaşıma 16 da kız dediler detaylı erkek olduğunu öğrendi 😀 ablamda aynı şekilde
Miinniik Meral_63 15+3 kız bebek 16+6 yüzde yüz erkek bebek :) bence bekleyin bende bi heves kız kıyafetleri almıştım ama erkekmis bebisimiz😂😍
Meral_63 Zeynep0742 🙈kesin şoka uğrarım ben BİSYE alamaya heves edemiyorum ama hayla erkek hissediyorum niye bilmiyorum 🤔
minikari Miinniik benimde doktorum 12 haftalıkken %90 kız dedi bacak arası netti 16+6 da da kız dedi bacak arası yine boştu %100 kız dedi ama ben de hala şüpheliyim sanırım detaylıyı beklicem 😂
Meral_63 Miinniik korktuğum başıma gelir yani alsam boşa gidecek diye bugün pembe tarak falan gördüm ama anlamdım 🤣
minikari Meral_63 maşallah benimde doktorum 12 haftalıkken %90 kız dedi bacak arası netti 16+6 da da kız dedi bacak arası yine boştu ben de aynı sizin gibi hala değişir mi diye alışveriş bile yapamadım detaylıyı mı beklesem diye düşünüyorum 😍
Meral_63 Alya05 vala belirsizlik insanı deli ediyorlar alışveriş yapimi yapmimi 6 aya kadar beklim ben beşik bebek arabası falan alim hele elbiseler falan kalsın şimdilik
Alya05 Meral_63 ya zaten alışveriş için erken 25. Haftadan sonra başla almaya şimdi bişi alma Bide niye belirsiz. Kesin kız demedi mi. Tahminde mi bulundu