Leontiine Elznn Sperm sayısı az ileri hareketli sayısı da normalin altında canım. Muhtemelen ilk etapta doktor eşine vitamin takviyesi verecektir. İleri harekette eşimin sonuçlarına yakın değerleri
ug_fa-3diplomalianne Elznn değerler düşük gelmiş canım vitamin takviyesi sonrasında gerekirse tedavi başlayabilir inşallah gerek kalmaz vitamin takviyesiyle atlatır
mrp2023 Elznn toplam sperm sayısı az ileri hareket düşük morfoloji bakılmamış sanırım oda önemli bi parametre başka yerde tekrar verin burası morfoloji bakmıyorsa
Zarifokur Elznn büyük ihtimalle ilişkiden sonra kalkma hemen belinle beraber eşin seni yuvarı kaldırsın afedersin böyle anlattım ama faydası olacaktır
Zarifokur Elznn bakın ben ilk bebeğimi takviye aldı . Sonra aynı bu şekilde yaptık hamile kaldım o ay biraz geç olur ama olur inşallah sıkıntı yapmayın üzmeyin kendinizi eşinizi besleyin yemeğine dikkat etsin
Zarifokur Elznn yakındı canım azlık ve yavaşlık vardı . Yine bebek istiyoruz takviye alıyor inşallah olacak Allahın izniyle