Anneyim6 İkiz gebelik geçiren arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiniz 17.+1 de ikiz olduğunu söylemişler bir arkadaşıma nasıl olur doktor nasıl görmez çok şaşkınım
canbebekku21 Anneyim6 keseyi ilk görmeye gittiğimde 5-6 haftalık yani bi tanıdığım da tek yumurta ikizini 15 lerde öğrenmiş
Anneyim6 Kukoss bizde çok şaşırdık ve şuan tek yumurtamı çiftmi belli değil ancak doğunca belli olur demiş 🤣
Anneyim6 canbebekku21 yaa demekki olabiliyor ama yani 4 aylık olmuşlar neredeyse nasıl göremiyor doktor çok ilginç değil mi 🤔
S-nss Anneyim6 yok artık olur mu öyle şey perinatoloğa gitsin söylerler. En kötü detaylı ultrasonda öğrenir yani. Onu bilmeden takibini nasıl yapacak. Tek yumurta ikizleri çifte göre daha riskli
Ggxx Anneyim6 bence o doktoru değiştirsin. 17. Haftada ikiz olduğunu anlıyor bir de tek mi çift mi ayırt edemiyor.
canbebekku21 Anneyim6 mesela benimde ikizdi 12 haftalık oldum biliyordum da söylemedim kimseye 12 haftada söyledik ama hala erken keşke söylemeseydim diyorum
mor_menekse1 Anneyim6 acaba anne mi geç gitti doktora yoksa mümkün değil ben geç gittim diye 9 haftada öğrendim tek yumurta ikizlerimi ⅞ hflarda belli oluyor
mor_menekse1 S-nss demi başka türlü imkansız bence o haftaya kadar anlamaması cinsiyeti olsa anlarım Göreme falan bizde çok geç öğrenmiştik cinayeti ama ikizligi bukadr surmez
imcakir Anneyim6 şaşırmadık😂 Hayırlı olsun güzel bir süpriz olmuş 🥰 bazen arka arkaya durduğu için ya da cihaz kalitesinden öyle görünebiliyormuş