Fatmanurakar Kızlar merhaba progestan 16 beta &It,0,100ml çıkmış. Normalde negatif olunca beta <100 felan oluyor diye biliyorum adetime 3 gün var. Ebeme sordum biraz bekle değer yükselir yok değil dedi böyle durum yaşayan varmı yazabilir mi ?
Asill01 Fatmanurakar defalarca aynı şeyi yaşadım kesinlikle negatif dedi doktorlar 0.ile devam eden değer negatif hatta 5in altı negatif kabul edilio iki gün sonra tekrar beta baktır için rahat etsin diye canm
Fatmanurakar Asill01 yaa öyle mi doktorum şey dedi yumurtlama olmuş adet gecikmeni bekle dedi ama ben sabırsızlanıp kan verdim işte sonuç böyle çıkmış
Fatmanurakar Asill01 Klomen kullanmıştım bu ay göğüslerimde birz hassasiyet ve kaşıntı hissediyorum 2 gündür acaba ilaçdan dolayı mı
Asill01 Fatmanurakar klomenin belirtisi bunlar kuzum rabbim gönlünden geçeni dualarındaki herşeyi avuçlarına bir bir döksün inşallah hormon ilaçlarının hepsi gebelik belirtileri yapıyor ama adet gecikmeni bekle erken kan ve idrar tahlilleri yaptırma
Fatmanurakar Asill01 kızımda da kullanmıştım Klomen o zman da vardı bunlar ama tabi bilemiyorum tam belirtilerini amin Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimizin gönlünden geçeni verir 🥰