Btlkhrmnozz Doğum yaklaştıkça korku telaş heyecan hepsi birbirine girdi. Bir sürü senaryolar yazıyorum kafamda. Hem normal Doğum istiyorum hemde deli gibi korkuyorum. Bazen kendimi baya gaza getiriyorum aslında🤭 o doğurduysa amaaaan ne var ki bende çatır çatır doğururum diyorum🙈 sonra acı eşiğime bazen çok güveniyorum bazen ohooo kızım sen daha buna dayanamıyosun normal Doğum nasıl yapacaksın diyorum😐 ah kafamda deli sorular. Benim gibi olanlar lütfen yazın içime bi su serpin 😂
Ayseosman Btlkhrmnozz ben senın gibiyim Can'ım benım 3. Bebişim olcak 28+2 günlük sezeryanle dogum yapıyorum kim bakcak nasıl Etcem acaba geneli olsam yoksa spınalmı dıyerek kafamda delı sorular allahım hayırlısıyla doğurmayı Nasıp etsın inş
minikkelebegimm Btlkhrmnozz kesinlikle bende böyleyim 😂 hem normal doğum isteyip hem iğneden bile hoşlanmıyorum geriliyorum sezaryanda da genel de diğeri mi diye diye çelişkiden ölcem çevremde de herkes farklı şeyler söylüyo kafa kalmadı şimdiden 18 haftalığım😂
Btlkhrmnozz Ayseosman maşaallah canım sen gene tecrübelisin ama her Doğum farklı tabiki. Rabbim gönlüne göre versin inşaallah güzel düşünelim güzel olsun 💕
Ayseosman Btlkhrmnozz inş Can'ım arada koskoca 4 yıl geçtı oğlum 5 kızımda 4 yasında ama hala bende endıse 😌😌😂😂acemi olurum kesin
Btlkhrmnozz Canderinsumeltem Bu duygu geçişleri doguruncada geçmeyecek ondan sonrada lohusa kafası var 😂😂
Btlkhrmnozz minikkelebegimm Kimseyi dinlememek lazım aslında. Doğum yazıları ya da videoları falan hele bide başkasının o an çıkardığı o sesler beni çok geriyo 😂 Allahım yardım etsin. Bi şekilde çıkacak bu çocuklar 😂😂