iknrkc Ben ilk bebişimi sezeryanla doğurdum hastanede bir gün kaldım süt varmıydı bilmiyorum emziriyordum sürekli ertesi gün eve çıktık. Sonra sağım yapmak istediğimde damla damlaydi süt yok denecek kadar azdı hafif sarılık oluyordu. Ben güzelce sıcak duş aldım ardından hurma, kuru dut, kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı bunları komposto yapıp içtim ve tahin helvası yedim aynı zamanda da sagmaya devam ettim. Makineye süt hiç gelmiyordu hatta kayınvalidem goguslerini yara yaptın sütün yok moralini bozma mama ver kendine de yazık dedi dinlemedim. Sonrasından komposto helva sürekli sağım öyle işe yaradı ki sütüm indi göğüslerim güzel doldu🥹 Sütyen takmıyordum göğüslerim de büyük o ağırlıkla kıyafetime akıyordu çok şükür indi. Sabır ister süt gelmiyor diye moral bozarsaniz ugrasmazsaniz stresle birlikle iyice kötüleşir. Şimdi ikinciye hamileyim bu sefer o kompostoyu doğumdan iki üç gün önce içmeye başlayacağım hastaneye yapıp götüreceğim.. Bir de anneler için malt içecekler varmış ondan alıp aynı zekilde iki üç gün önceden içmeye başlayacağım bakalım nasıl olur ❤️ Doğumdan önce tahin tekmez de yiyebilirsiniz çok güzel süt arttırıyor.