elifarslann Mom72626 hangi il hastahane? kac gune cıkar dedıler sonuclar? ultrosonda hemsıreye ekrandakı verılerı not ettırıyolarken size de bilgi verdıler mı bize sadece 10gune cıkıcagını söylediler
elifarslann Busenbekar hangi il hastahane? kac gune cıkar dedıler sonuclar? ultrosonda hemsıreye ekrandakı verılerı not ettırıyolarken size de bilgi verdıler mı bize sadece 10gune cıkıcagını söylediler
Mom72626 elifarslann canım bana görüntü attı doktor. Birde kan verdim kanda bugüne çıkar dedi. Doktor inceleme yaparken zaten beni hem bilgilendirdi hem gösterdi. Mono sağlık gittim ben. Özel muayene
Nur5541 elifarslann bende yaptırdım canım 21 gün olcak Pazartesi günü sonuclarım için gidicem inşallah bir sorun çıkmaz.
Busenbekar elifarslann istanbul pendik özel bi hastanede. Ultrason sonucunu verdi. Kan verdim oda 1 haftaya çıkar dedi. Haftaya cumartesi gidicem doktora sonuçları göstermeye
elifarslann Nur5541 neden 21gun canım gec degılmı 10gune dıyorlar bana o bıle cok uzun geldı ınsallah sonuclarımız daglıklı cıkar 👏🏻
elifarslann Mom72626 harika insallah sonuclar saglıklı cıkar canım dokdor bızedeekrandan anlatarak bılgı verdı kan sonucunu beklıcegınkzı söyledı herhangı bı olumsuzluk olsa ultrondan da bulgı verırdı dıye dusunuyorum
Mom72626 elifarslann canım çok şükür sıkıntı yok ense kalınlığı burun kemiği vs iyi dedi. Korkulacak birşey yok dedi. Birde kan aldı güzel konuştu doktorum bir sıkıntı olsa evet kan hariç usg de de belli oluyormuş
Nur5541 elifarslann valla bilmiyorum canım 21 gün oldu işte bende anlamadım Pazartesi günü için randevu verdiler inşallah tüm anneler evlatlarının saglıklı haberlerini alsınlar canım benim 🤲
elifarslann Busenbekar bizimle aynı olmus bizimde kan sonucu beklenicek insallah saglıklı iyi haberler alırız hepimiz👏🏻👏🏻
elifarslann Mom72626 çok sevındım canım darısı biz ve tğm anne adaylarının başına inş:) hepimiz iyi haberler alırız inş siizin kacıncı kacta şu an