Dnzasil Kızlar Trendyol hariç hangi Alışveriş sitelerini önerirsiniz hastaneden çıkarken rahat tişört-elbise tarzı bişey istiyorum ama istediğimi bulamıyorum sizler nereden alışveriş yapıyorsunuz?
incimercann Dnzasil temuda var hamile giyim yazın çok rahat ve kullanışlı burdan alsanızda aynı fiyatları dısardan geldiği için Gümrük koysada çok güzel ürünleri tavsiye ederim
2205 Valla pek bi yerde yok herhalde lcw de oluyor ebebekde civilde arada oluyor ama öyle aman aman satan bir yer göremedim
Dnzasil 2205 kendim için bakıyorum hastaneden çıkarken giyeceğim hiç bişeyim yok daha doğrusu olmuyo kıyafetlerim bide küçük bi ilçedeyim internet Alışverişi yapmak zorundayım güvenilir ve trend olan bi internet sitesi arıyorum
2205 Dnzasil he siz doğum sonrası için istiyorsunuz trendyolda beğendiğiniz mağazaların bazen kendi siteside oluyor onlara da bakabilirsiniz ne tarz istediğinize bağlı tesettür giyim mi açık giyim mi spor mu ona göre çok seçenek var
Dnzasil incimercann Evet Temu da o kadar güzel istediğim şeyler var ama çok geç gönderiyor diye biliyorum benim 9 günüm kaldı☺️
Dnzasil 2205 Açık giyim 3 gündür araştırıyorum bir tane mi içine sinmez insanın güzel güzel giyinenler nereden buluyor Allah aşkına yüz yüze kimseye de soramıyorum nerden aldın bunu falan diye 😄
Hashasim2020 Dnzasil Trendyolda Fenne diye mağaza var %100 pamuklu ev elbiseleri var fiyatları da çok uygun evde giymek için bakabilirisniz onlara M den 5 xl kadar bedenler var