Tinkerbelk Merhaba, benim son adetim 17 haziran, ilişki 2-3 temmuz. Test yaptım böyle çıktı, geçen yıl 1 embrionsuz hamilelik yaşadım. Korkuyorum. Sizce testdeki çizgi daha koyumu olmalı?
Ruruu Tinkerbelk ben de bos gebelik gecirmistim o zaman cizgim gercekten cok silikti sizinki hic de silik degil hayirli olsun 🥰 ben 6. haftaya kadar gitmemistim doktora direk kalp atisini duyabilmek icin
Myyfamily Tinkerbelk gayet net canım benimde ilk gebeligim boş gebelikti bebek oluşmadı içinde ama sonrasında 3.ayimda hamile kaldım ve oğlum 2.5 yaşını geçti içini ferah tut boş gebelik genelde tekrarlayan birşey değil demişti doktorum
Alpker İlk 5-10 dakika içerisinde çıktıysa gebelik var demektir bende çok silik çizgiyle öğrenmiştim yeni gördüm fotoğrafı bu silik çizgi değil ki bildiğin pozitif 😍
Tinkerbelk Alpker Alpker evet ilk 1 dakikada çıktı, geçen yıl da böyleydi her şey oldukça normal gidiyor ve gözüküyordu amma embrionsuz bış hamilelik yaşadım( o yüzden kalp atışını duyuncaya kadar içim içimi yeyecek( kalp atışı için daha 2-3 hafta beklemelimiyim?
pfa Alpker Bir şey soracağım ben pazartesi gittiğimde 1060 çıktı dün de gittim vajinal ile gözüktü 0.86cm miş doktor da haftaya gel bakalım kese de büyüme var mı diye bakalım dedi büyüme varsa eğer dedi 2 hafta sonra kalp atışı duyulur dedi Alpker
Alpker Tinkerbelk birkaç hafta beta takibi yapabilirsin kalp atışı duyana kadar düzenli artarsa dış gebelik değildir. Gebesinizdir inşallah
Tinkerbelk Myyfamily Allah korusun tüm evlatları 🌸🤍 Teşekkür ederim. Benim de 5 yaşında kızım var, geçen yıl 2 ci gebeliğimdi, Allahtan hayırlısı 🤲🏻 öyle olmalıymış. Şimdi tekrar umutla bekliyoruz🤲🏻
Myyfamily Tinkerbelk Allah bağışlasın inşallah evladınızı,inşallah gönlünüzce olur,korkutmayin kendinizi iyi düşünün her zaman iyi olsun inşallah