vanilya_kokusu_ Kizlar iki gün önce yaptığım testler pozitif çıktı biliyorsunuz şimdi kan veremeye gdiecem ama korkuyorum ya yine ister istemez burda okadar yalancı pozitif görüyorum ki nolur dua edin 🥺
nuriyegcl vanilya_kokusu_ bende birkaç gün önce defalarca test yaptım güvenmeyip hepsi sizinkiler gibi çıktı aynı gün kan vermeye gittim betam 91 çıktı hamileyim 🥹 daha çok yeni bir gebelik olduğunda testlerde bu şekilde çıkıyor sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum 🥹💖💖🙏🏻
Dadas vanilya_kokusu_ dualarımız seninle 🌸 . Bu kadar testin de hepsinin yalancı olduğunu düşünmüyorum 🥰 ama kan testi candır gerisi heyecan 😊
Begonvil15 Allah gönlünüze göre versin inşallah bence hamilesiniz testlerin hepsi farklı marka duruyo haber edin bana da 🌺
vanilya_kokusu_ nuriyegcl ay inşallah ya evet insan tedirgin oluyor ister istemez hastaneye geldim şimdi haber veririm inşallah
Dadas vanilya_kokusu_ Allah’ım kimsenin heyecanını kursağında bırakmasın 🌸 ne olur güzel sonuçlarla geeeel 💙🤲😊
vanilya_kokusu_ Dadas inşallah canım ya ağlamak istiyorum ama sevinçten 🥹 kan verdim 9 buçuk gibi çıkacak
Nrslbkc vanilya_kokusu_ Rabbim gönlündekini nasip etsin canım hayırlı haberlerle dönersin inşallah 🤲🏻
1oglanannesi vanilya_kokusu_ aglamaaa kendini strese sokmaa hamilesin zaten ben eminim stres yapma şimdiden hayırlı olsunn 😍