Moz Kızlar henüz kan vermedim 17 sinden beri test tskibi yapıyorum,bugün kan vericem inş.Bat 22.Üstteki 17 temmuz akşamı, ortadaki 18 temmuz akşamı ,alttaki 19 temmuz sabahı.Anlamlı bir koyulaşma görmedim moralim bozuldu
erikarpuz Moz testler o kadar hassas değil bence ya kanla takip etmek daha mantıklı şu an versen 200 civarı çıkar diye düşünüyorum 2 gün sonra yine verirsin 400 olursa daha vermezsin zaten kan sulandırıcıyı hemen yazacak mı doktorun acaba
kbrkkk Moz gibisi fazla canım bence 🤗 çok daha silik çıktı testim kan vermeye gittm 39 çıktı. Kötüyü de çağırma lütfen inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde seninle 🥰
1oglanannesi Moz evet barız var hayırlı olsun benımde regl 17 siydi hayla olmadım hiç regl olucakmışım gibide degilim normalde bas agrımdan ölmem gerekiyodu eger gecişmede varsa 😄
bellaaaa Bende kan vermeden önce böyle test yaptım her gün hatta bazen daha bile silik çıkıyordu kendime boş yere kuruntu yapmışım kan verince değerlerim gayet iyi ilerliyordu sadece kan verin 2 günde bir
Akrepkadini Moz inşallah hamilesindir ve sağ salim kucağına alırsın. Ve bencede hamilesin güzel düşün güzel sonuçlansın canını sıkma hayırlı olsun şimdiden 😄🥰🥰
CEKAS Moz beta hcg 38 iken yaptığım test, 175 iken yaptığım testten daha koyuydu 🙃 bu koyulaşma bir yere kadar takip edilebiliyor gerçekten, kan testi vermek en doğrusu şu anda 🥹
CEKAS Moz evet evet hep aynı marka ile karşılaştırmasını yaptım. Hatta Days doctor da denedim mesela o olan hamileliğe tek çizgi verdi 😅