GirlandBoy_Mom burcu_tokgz dualarım seninle canım inşallah sende bi an önce sağ salim kavuşursun haber ver mutlaka 🤲🏻🌸
burcu_tokgz GirlandBoy_Mom amin amin valla gittim dönüyorum şimdi eve henüz daha kafası tam oturmamış 2 gün sonra gene kontrol haftaya pazara kadar gelmezse suni vericekler 🤦🏽♀️
Sdnrymnklc GirlandBoy_Mom Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bizlerede dua edin nasıl enfeksiyon kaptı acaba ve kac haftalıktınız kordon dolanınca acil sezeryanan alınmıyor mu
GirlandBoy_Mom Sdnrymnklc amin canım inşallah darısı sizlere 🤲🏻🌸39+6 doğum yaptım benim suyumu patlattıklarında kakasını yaptığını gördüler ondan enfeksiyon kapmış yada bendeki enfeksiyon geçmiş kordon dolandığı doğunca belli oldu Ultrasonda görünmedi
Ezgiii93 GirlandBoy_Mom Allah analı banalı sağlıklı büyütsün inşallah 🤲🏻🥰 enfeksiyonu nasıl kapmış senden sen neden enfeksiyon oldun hasta falan mıydın
GirlandBoy_Mom Ezgiii93 amin inşallah🤲 idrar yolu enfeksiyonum vardı benim o yüzden olabilir dendi veya kakasını yaptığı için de enfeksiyon kapmış olabilirmiş
agustosboceklerim2 GirlandBoy_Mom gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsun darısı tüm hamilelere inşallah
sibell77 GirlandBoy_Mom canım Rabbim evladına sağlık versin maşaAllah tek sorum alttan muayene çok mu acıtıyor
Muallim3 GirlandBoy_Mom Allah hayırlı evlat eylesin. Sağlıkla, analı babalı büyüsün İnşallah. Darısı da hepimizin başına İnşallah. 🥰
Vatdifak Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ama bu nasil pozitif doğum? Başınıza gelmeyen kalmamış resmen. Okurken gerildim. Lütfen gerçekten pozitif hikayesi olanlar yazsin..
GirlandBoy_Mom Vatdifak amin inşallah bana göre gerçekten pozitifti nerede gerilim kötü bişey var acaba? Sadece tansiyonum yüksekti ve bebeğimde sıkıntı vardı kordon dolanması hızlı bi doğum oldu lütfen yazmak için yazmayın.
burcu_tokgz Vatdifak ne alaka bu arada 🤷🏻♀️ gayette stres yönetimi yapılmış pozitif bir doğum hikayesi
dlnyny GirlandBoy_Mom gözünüz aydın🌸 bu doğumda enfeksiyon kapma durumundan çok tedirgin oluyorum bende, vajinal enfeksiyonunuz mu vardı?
GirlandBoy_Mom dlnyny sağolun teşekkür ederim 🌸evet vajinal enfeksiyon vardı ya ondan kapmış ya da kakasını yaptığını için enfeksiyon kapmış tam bilinmiyor canım
QueenBahar_ GirlandBoy_Mom merhaba canım inşallah sag salim çocuğuna kavuşursun inşallah bidaha hiç ayrılmamak üzere 🤲🏻🥰