Bana da yazmak nasip oldu çok şükür .Burada az çok birbirimizi yaşadıklarımızı biliyoruz kızlar bana dua eden destek olan herkesden allah bin kere razı olsun🤲🏻Şimdi gelelim doğum hikayeme ;16 temmuz gecesi sancılarım oluyordu ara ara baskı şeklinde düzensizdi ama beni rahatsız etmiyordu, sabah oldu uyandım saat 9 civarı yine ara ara sancım oluyordu öğlene doğru düzensiz ama belime atmaya başladı artık ağrılar ben bekledim düzene girmesini yemek yedim falan oyalandım derken saat 5 buçuk gibi elim kadar kanlı bi akıntım geldi. bide üstüne midem çok bulanıyor ve tansiyonum 14/9 yükselmişti. Hemen ambulans çağırdık ve direk hastaneye geldik hemen odaya alıp açıklığıma bakıldı 3 cm di ama bebeğiimin kafası halen yukarıda kanala inmemişti. Sonra nst ye bağlandım sancım 20 30 arası yok denecek kadar az stres yapmıştım sancım gitti sonra tansiyonum halen 14 /9 olunca benim sevkimi verdiler daha donanımlı bi hastaneye . Ambulansla tekrar çıktık yola 20 dakika sonra ordaydık hemen yatışım verildi saat 10 gibi doktor geldi muayene oldum 3 cm di ordada nst ye bağlandım sancım daha düzenli değildi. Muayene ettiler tekrar sancım artmaya başladı koridora çıktım sancım gelince derin nefes alıp verdim sancımı öyle karşıladım. Birden bi baskı hissettim dedim geliyor hemen yatağa uzandım muayene ettiler 8 cm olmuş açılmam o sırada bebeğim kakasını yapmış hemşire suni sancı getirdi ve doğumu hızlandırmamız gerek dedi. Suni sancı ile daha da baskı hisettmeye başladım saat 1 e geliyordu ebelerii beni sürekli yönlendiriyordu çömel kalk vs en bu arada halen suyum gelmemişti 8 cm olunca suyumu patlattılar ve daha da sancım arttı artık dedim geliyor ve yatağa uzandım 2 ıkınmayla oğlum kucağıma geldi saat 1:29 da o an öyle bir rahatlama geldi ki anlatılmaz yaşanır gerçekten. Sonra kafam düşmüş zaten tansiyonum düşmüş oğlumun boynuna bi tur kordon dolanmış ama eliyle tutmuş ve hayatını kurtarmış resmen allahıma bin şükür. Oğlum 3515 gram 51 cm doğdu kızıma göre yapılı doğduğu için biraz kesi attılar toplam içten 6 dıştanda 4 dikişim var ama çok rahatım şükür oğlum şuan küvezde benden enfeksiyon kapmış maalesef bugün 2 . Günü inşallah 5 gün dolunca çıkıcaz 🤲🏻benim için pozitifin pozitifi bi doğum oldu Rabbime bin şükür biz sağlıcakla kavuştuk darısı tüm bekleyen annelere inşallah 🤲🏻🩷