s1belyrdmc evet hem normal doğum yaptım 4 yıl önce. 2 ay önce de sezaryen oldum. Ben ikisinden de memnun ayrıldım. Önce üst katta bir odada bekledim. Orda kontrollerimi yaptılar. Benimki planlı değildi sabit bir doktorum olmadığı için. En son muayeneye gidince yatış vereceğim dedi. Durumum acil olmadığı için birde en az 6 saat açlık gerektiği için o günün doktoru bugün seni alırım ama acillere öncelik veririz dedi yine de çok sürmedi 2 gibi yattım 5 buçuk gibi sezaryene aldılar. Sondayı odada takıyorlar ve orda giyinip sedyeyle götürüyorlar. Yukarıda anestezi doktoru karşıladı ve ben ona hala daha dua ediyorum o kadar iyi biriydi ki ameliyat boyunca başımdan hiç ayrılmadı. Ne olacak tek tek anlattı. Ailemden biri gibi destek oldu öyle diyeyim. Hatta cimerden teşekkür yazısı bile gönderdim. Doğumdan sonra da sedyeye alıp başka bir odaya götürdüler. Bebekler muayene edilip geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bana ilk 6 saat ya da 5 saat hiçbir sıvı vermediler. Sonra su içtim ve yürümek için kalktım. Bugün 1 tur at zorlama sabah yürüyüşe başlarsın dediler. Gaz çıkardıktan sonra da sulu yemeklere izin veriyorlar. 48 saat tutuyorlar ama yoğunluktan dolayı beni 42 saatte filan çıkardılar. 12 yaş altı çocukları ziyaret için almıyorlar. Emzirme hemşiresi geliyor kontrol için. Bebekleri sürekli kontrol için çağırıyorlar ya da odaya geliyorlar. Benimki tek kişilikti. Aklıma gelenleri yazdım ama senin özellikle sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin