asena9 Bi kaç saat sonra oğlumla kavuşuyoruz inşallah kızlar 🥹 2. Sezaryen olacak, çok heyecanlı endişeliyim, kızımı evde bırakıp gideceğim bi yanım onda.. dualarınıza beni de ekleyin 🥹🤍
asena9 Bir happy mom serüvenimin daha sonuna gelmiş bulunmaktayım kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤭🤍
Edizhr asena9 benimde ilk kızımla ikinci arasında 3.5 yaş vardı siz yazınca bende doğum zamanımı hatırladım uyurken bırakıp gitmiştim sezeryana çok Zor oluyo kalbin bin parçaya bölünüyo gözümden yaşlar süzüle süzüle gittim elhamdülillah herşey yolunda şimdi 3. Sezeryanı bekliyorum 50 günüm kaldı sağlıkla sıhhatle kucağına al canım Allah’ın izniyle
asena9 Edizhr yaa benimki uyandı bırakıp çıktık ağlamıcam dedim ama engel olamadım kendime Allah hepimizi sağ salim kavuştursun evlatlarımıza inşallah 🥹🤍
Edizhr asena9 aminn inşallah canım gelir sen çıkınca doğumdan 🥹 benimki hoplaya zıplaya geldiydi kucağından da indirmedi şimdi tam ablalık yapma yaşındalar🤲🏻🤲🏻
asena9 Doğurdum şuan kucağımda emziriyorum çok güzel bir his Allah hepinizi sağ salim kavuştursun canlarım 🥹🤍
asena9 Guzel_bebem teşekkür ederim canımm spinal oldum 2. Kez, iyi geçti şuan daha yürümedim ağrılarım var biraz 🥲
Guzel_bebem asena9 devlet hastanesi mi özel mi ben 4 sene önce özelde yaptım çok ağrım oldu bunu devlette düşünüyorum
asena9 Guzel_bebem özelde oldum kuzum, çekiştirme hissediyorsun evet bunda biraz ağrımda oldu ama oldukça ağrı kesici verdiler damardan, bebişi yanağına koyduklarında tüm acıları unutuyosun ama 🥹🤍
Guzel_bebem asena9 Aynen öyle şehir hastanesinde olan tanıdıklarım his etmemişler öyle diyorlar ama her bünye farklıdır