Merhaba mart ayı anneleri kaç gün kaldı doğuma 😍
Esmara son 27 ama erken gelecek gibime geliyor kızım 🐰
Gozd3 benimde son 22 doktorum kanala değil ama normalden aşağıda dedi 33 haftamdan beri 35 haftada bu senin için avantaj dedi
mercimek1994 dün dr um ben çatıya gerek görmüyorum. Zaten doğum başlayınca yeterince yapıcaz dedi. O kadar mutlu oldum ki
mercimek1994 aşağı indiğini nasıl anlıyoruz? Birileri yemek yedikten sonra mide yanması ortadan kalkınca inmiş oluyo dedi. Beklemedeyim
AleynaHasan inş 40 haftayı bulur bebişlerimiz biraz daha etlenir 🙈
selimbebekveannesi inş 40 görürsün annesi genelde erkekte 40 hafta ve sonrası geliyor kızda 15 20 gün erken diyorlar hayırlısıyla kucağımıza alalım 🙏🏻
ecrintosgeliyor aşağıda mu hissediyorsun canım
Son 33
Esmara benim bebeğim zaten hep aşağıdaydı canım. Dün de nstde sancım çıktı ama açılmam yok
Herkese selam benimde son 9 gün martın 4 ünde nasipse sezeryan olucaz günden güne iyice ağırlaştım hareketlerim çok kısıtlı inanılmaz kemik ve midem ağrım var ama 9 ay geçti son 9 gün geçmiyor çok heyecanlıyız eksiklerimizden ıslak mendil ateş ölçer ve göğüs ucu kremi almadım ve çok kararsızım uygun yollu bi ateş ölçer, yine aynı şekilde ıslak mendil hangisi olsun ve göğüs ucu kremi gereklimi çok kararsız kaldım bana akıl verin 😩