Ben küçük üstü fileli organizere 1 adet yeni doğan bezi hastane çıkışı seti ( zıbın, üstü penye, alt penye, eldiven şapka ) ek olarak da çorap ve 1 adet Müslin battaniye koydum. Bu organizeri ebeye direkt verecekler.
Orta boy fileli organizere 1 adet Müslin battaniye 1 adet penye battaniye 4 takım 0-3 ay bebiş kıyafeti pişik kremi 2 adet ağız mendili ve 2 çift çorap koydum.
büyük boy fileli organizere 1 takım ceketli lohusa pijaması 1 takım düz lohusa pijaması emzirme sütyeni göğüs ucu kremi 2 adet külot bez 2 adet alt çamaşır ve 3 çift çorap koydum.
büyük boy fermuarlı organizere 15 adet yeni doğan bezi ve 3 adet alt açma örtüsü koydum
Orta boy fermuarlı organizere 5 adet külot bez koydum
küçük boy fermuarlı organizere bebiş için tırnak törpüsü ve tırnak makası koydum
Çanta içinde ek olarak 1 paket bebek temizleme pamuğu bir şişe kaynatılıp soğutulmuş su hastane çıkışı için rahat giysiler terlik emzirme yastığı Anlık üşürüm belki diye yelek koydum.
Biberon ve emzik kullanmayı tercih etmediğim için koymadım.
Yeni doğan ıslak mendili koymadım pamuk ve suyla temizliğin daha güvenli olduğunu düşünüyorum.
Gümüş kapak koymadım çünkü max 2 saatte bir emzireceğim için faydası olmuyor kullanılmıyormuş.
Ek bir el çantasına da diş macunu diş fırçası tarak krem gibi kişisel bakım malzemelerini koydum.