14 Ağustos gecesi adet ağrısı gibi ağrım başladı sabah kalktığımda hafifti sonrası şiddetlendi biraz daha öğlene doğru leke geldi biz hastaneye gittik Dr gel bi bakalım dedi açıklık yoktu gittiğimde nst de de çok düzenli bi ssncı yoktu bir kez 40 üzeri çıktı sadece Dr beni eve gönderdi sonrasında ama ben o gece geri geleceğimi biliyordum 😛çok sürmedi eve girdik bir saat sonra suyum geldi yalnız asla oturup dinlenmedim o süreçte dahi çünkü bi çocuğum daha var Dr eve gönderirken pazara uğrayıp eksikleri aldım eve gelince kaldığım yerden böreğe devam ettim sardım ayakta iken suyum geldi önce içi su dolu bi balonun patlama sesi gibi bi ses oldu hemen sonrasında şu akmaya başladı hastane ev arası 35 km sancılarım 4 dk da bir olmaya başladı yanımda oğlum bana bakıyor ben inlerken 😣 3.5 cm açıklıkla acilden girdik hemen nst ye aldı 20 dk orda durdum ebe hazırlıkları yapıyordu seslendim geliyor diye hemen doğum odası na aldı bu ne acele daha Dru aramadım hazırlıklar bitmedi dedi ben epidural istiyordum ne epiduralii suni sancı bile vermedi 🤣Dr geldi sadece eline aldı kızımı hatta bana ıkınma dedi ebeler Dr olmadan bebeği çıkarmak istemediler ama inanın elde olan bişey değil durdurulamaz bi noktadaydı ilk doğumum epidural ikinci tamamen doğal suni sancısız arada dağlar kadar fark var Allah’ herkese böyle doğum nasip etsin çok korkuyordum hiç Dr öyle olmadı