Oznurss Kızlar haziran ayı doğumum var bayrama denk gelirse doktorla izinde oluyor o zaman kim Doğum yaptırıyor ???
Eylul0212 Oznurss doktorun izni diye bişey olmaz cnm ya doktor doktordur yani . Özel hastanede yaptiracaksan kesin doktor un orda olur yani
Gizemkcayir Oznurss devlette nöbette hangi kadın Doğum doktoru varsa o yaptırıyor Senin takibini yaptığın doktor gelmiyor yani maalesef özelsek gibi olmuyor arkadaşım Doğumda çalışıyor abimde hastanede onlara sordum
Oznurss YagmurDaskn normal Doğum olursa yaptırıyorlarmış sanırım ama sezaryan olursa Doğum gidişatı Sezeryan yapmıyorlarmış diye duydum kafama takıldı
Eylul0212 Oznurss hadi ya çok saçma ama doktorsan önce hastayı düşünmek gerekir . İnşallah doktor olur o zaman ne diyim inşallah ebe filan yaptırmaz Allah yardımcın olsun 🙏
Oznurss Gizemkcayir küçük bi yer benim burası nöbetçi kadın Doğum olur mu onu bile bilmiyorum özelle de konuşmak öğrenmem lazım sanırım
SevgibiR Oznurss ebe ztn sezeryan yapamaz ki😂 Dr olması gerekir Dr gelir öyle bir durumda yada nöbetçi Dr olur sıkıntı yapmayin
Seymakayaoglu beninde bayrama denk geliyor ve devlet hastanesinde olcam hayir yaaa :( ben kendi doktorumu istiyorum zor alisiyorum zaten isinamiyorum korkuyorum :(