annebebek16 Kızlar siz saçınızı boyuyor musunuz boyuyorsanız kaçınca haftada ve hangi markayla boyadınız. Ben organik boyaları denedim ama maalesef saçımdan 10 sonra kızıla döne döne aktı ve eskisinden de kötü durdu. Beyazlarım çok fazla rahatsız oluyorum organik boyada tutmadı maalesef siz neler yapıyorsunuz.
burcu_tokgz annebebek16 doktorları bilmem ama ben kuaförüm 20 yıllık meslek hayatım var organik boya diye birşey yok açıkçası 🫣 boya oksidanla temas etmesi durumunda ister istemez amonyakla karışmış oluyor gebelikte amonyaktan kaçınmak gerek şuan 39+6 yım☺️ doğurunca boyarım ✋🏻🤚🏻
dero32 annebebek16 benim doktorum tavsiye etmedi o nedenle ben boyamıyorum çok rahatsızım diplerim inanılmaz çıktıı ama ne yapayım katlanıyorum böyle ondan değerli değil riske atmak istemiyorum
Mirosunannesi_0120 annebebek16 valla ben üçüncü hamileliğim deyim hepde boyadım hemde aciciyla bir zararı olmadı
tugbaaydn Organik boyayla boyamıştım 7. Ayda bilindik bi kozmetik mağazasından saçımı yaktı kahve rengi almıştım doktordan da izin aldım açık havada durduğum sürece problem olmicağını söyledi tekrar bu ay kuaförde boyattım ful dışarı da bekledim
annebebek16 tugbaaydn bende hiç memnun kalmadım 10 gün sonra kızıla döne döne saçımdan aktı hatta 10 gün bile sürmedi. Doğum fotoğraflarında bembeyaz saçlı olmak istemiyorum. Çözümü yok mudur kimyasal almadan acaba
annebebek16 patili_kiz90 organık boya mı yoksa her zaman ki kimyasal boyalar mı acaba. Normal boyaya izin verdi mi
annebebek16 2cocuk2kopek ama benim sorun diplerde dipler bembeyaz boyarsam diplere bolca süreceğim sıkıntı olmaz mı
patili_kiz90 annebebek16 kimyasal yapıldı. Ben sadece 15. Haftamda sormuştum boyatabilirsin demişti , sonraki haftalarda sorma gereği duymadan boyattım🌸
2cocuk2kopek annebebek16 benim saçım şuan sarı dibim geldi bende koyuya döneceğim . İlk hamileliğimde de boyadım bolca sürmen saça hiçbir etkisi olmayacak normal bi şekilde koyu renge boyaman yeterli olacak . Dışarda ve boya kokusuna maruz kalmayın yeterli
rahimeiscann Bende 10 haftalık hamileyim diğer çoçuklarımda boyamıştık dip bir kutu kadar düz renk bahçeme çıktım hemen palette ile boyadık 👌
Brvn5 Ben L’Oreal le boyadım daha yeni,internetten baktm amonyaksız iyiymiş diye, inşallah birşey olmamıştır ama istediğim renk tuttu
Nurkl Ben de doktoruma bir sonraki gittiğimde sormak istiyorum tam boyatacagim hafta hamile olduğumu öğrendim. Saçım sarı ve dibim geldi çok rahatsız ediyor umarım sıkıntı olmuyordur
Cicek4406 Ben de her yaz saçımın aralarına ışıltı attırırım saçlarım zaten ama eşim istemiyor yaptırmamı doğuma kadar bekle diyor gözüm öyle alışmış ki açık saça kendi saçım şu an gözüme koyu geliyor açık kumral olmasına rağmen tam boyatacağım zaman öğrendim ben de hamile olduğumu
NurAyse_nur burcu_tokgz doguma 1 gun kala boyatsam sorun olur mu sizce saclarim o kdr kötü durumda ki boyayi gectim keratin vs. Kalmadi uclar mahfoldu keratin yaptiramasam bile acma boyama 1 gun kala olsa sorun olur mu sezeryanliyim
Cihanella Bende 3. Ayım dolunca kuaförde inoa marka boya ile boyattım onun amonyak oranı çok düşükmüş kokusu yok işimi görüyor. 1,5 ay beni idare ediyor.2 kere boyattım şimdiye kadar.