Srp37 S-nss su yapışkan olmaz içiniz rahat olsun. Ama eğer akıntınız için karışıyorsa onu bilmiyorum. Bildiğim kadarı ile su gibi akışkan ve yapışkan olmayan bir sıvı geliyor.
imcakir S-nss benimde merak ettiğim bi konu ama sümüksü vs tarzda olmuyor diye biliyorum. Hatta burada yanlış hatırlamıyorsam şey okudum muruyunca iz kalırsa akıntıdır suyun izi kalmaz diye
Cesie imcakir canım bende yapışkan bi sıvı gelmişti mukus diyorlar sanırım.lekelenmen yoksa telaş etme. Bu arada güzelce dinleniyorsun dimi bak aklım kalıyor 🥰🙏🏽
liyamm55 melikegkbltt__ Bende nişanda geldi sümüksü kanlıydı sarı akıntının içinde açık renkte kan vardı
melikegkbltt__ liyamm55 ya çok bilmiyorum ama araştırmıştım biraz birçok şekilde olabiliyormuş nişan gelmesi,ne kadar doğru bilemem tâbi 🥰
cilvelilahmacun S-nss Su bildiğiniz su gibidir. Şeffaf kokusuz ve sividir. Sızıntı şeklindedir gelebilir aniden hepside gelebilir. Yinede doktora sorun derim gidip suyunuzu kontrol ettirin bebeğinizin hareketlerini takip edin
Pinaargunes S-nss su bildiğiniz afedersiniz işiyo gibisiniz tek farkı tutamıyosunuz benim baya geldi ilk sızdı sonradan patlamş gibi geliyodu tutamıyodm üstüm başm hep ıslanmıştı hemen gitmiştik hastaneye yani su gelse mutlaka anlarsınız
Esra1999 S-nss hayır tabikide endişelenme doğuma yakın olur normal yani bende de çok olmuştu şeffaf yapışkan akıntı enfeksiyondan da kaynaklanır su gelmesi çok farklı nişan sa çok farklı bişey kanlı geliyo korkma canım sancın olmadığı sürece endişelen me
S-nss Doktora gittim doktorum da suları gayet iyi su sızıntısı falan yoktur dedi enfeksiyon olabilir dedi onun için fitil verdi hepinize teşekkür ederim
imcakir Cesie ay evet evet dinleniyorum bugün çok daha iyiyim normal rutin ağrılarım var sadece 😂 teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹🌸🥰💕😊
bsraaydiin Benim de duşa girdiğimde bildiğin bacağımdan süzüldü bir defa. Çamaşırım sürekli ıslak ve kontrol edemiyorum ama turnusollu ped koyduk su değilmiş. Nasıl ayırt edeceğim bilmiyorum. Çok yoğun akıntın var dedi