Aycabulut Merhabalar aranızda ahşap beşik kullanan var mı? Park yatakların görüntüsü hosuma gitmiyor.
Talentedmom Aycabulut park yataklar daha kullanışlı oluyor ve uzun süre kullanılıyor görüntüden çok rahatlık bence daha önemli daha rahat yatıyor bebekler geniş oluyor
Symylldz Aycabulut İlk bebeğimde aldım çokta memnun kaldım görüntüsünden dolayı bende ahşap aldım hiç pişman olmadım ya. Bence hem kullanışlı hem şık bebeğimden yana da bi sorun yaşamadım. Bazıları bebeğin eli kolu ayağı sıkışıyor falan demişti ama biz 2 buçuk yaşa kadar kullandık gayet memnunduk sonrasında bazaya geçtik taşındık kurmadık beşiği öyle kutusunda duruyor nasipse ikinci bebeğe de kullanacağız.
Zlyha58 Aycabulut bende kızımda sepet beşik aldım ahşap sizin gibi heveslenip 8 ay zor yatırdım sığamadı içine sonra montesseri aldım. Oğlumda park yatak aldım iyi ki almışım yayla gibi rahat rahat yatıyor bence kullanış açısından değerlendirip al güzelliğine bakma
Yenianne__ilkbebek1 Aycabulut bende ilk oğlumda anne yani ahsap büyüyen beşik aldım 5 yaşa kadar kullanılıyor smdi 2 oğlumda da kullanacağım park yatak kadar geniş güzel kademeli iniyor h3mde görünüş olarak güzel duruyor hemde bebek rahat ediyor bence park yatak bende sevmiyorum
Helene16 Ben ilk oğlumda ikea ahşap beşik kullandım 1.5 yaşına kadar gayet yeterliydi , şimdi nasip olursa bir kaç haftaya kızım için kullanacağım 🥰 ben görüntüsünü çok seviyorum kenar korumalıklarla hiç problem yaşamadım
zeyka Bende ebebek den almıştım ahşap beşik ilk zamanlar çok severek kullandık ama 1 senenin sonunda çocuk içinde hareket ettikçe gacur gucur sesler çıkarmaya başladı ve gittikçe de artıyor inanın gece sesinden rahatsiz oluyoruz
Symylldz Aycabulut Trendyol üzerinden almıştım hatırlamıyorum inanın cibinlik yatak koruması her şeyi mevcuttu
Aycabulut Zlyha58 park yatakların boyuda genelde 60120 olmuyor mu ya da ona yakın rakamlar baktığım ahşap beşik 60120 ölcülerindeymis kararsız kaldım
Aycabulut Yenianne__ilkbebek1 trendyoldan bamgidoo markasına bakıp beğendim dediğiniz gibi kademeli olarak ayarlanabiliyor kararsız kaldım bakacağımm
ABusraaaa Aycabulut ahşap besiklerden bende aldiydim gerçi bizimkini biz yatağa alıştırinca pek kullanmadı bı küçükken kullandiydi. Yanlış hatırlamıyorsam 60-120 olanlarından ama sağlamlığına diyecek yok ben trendyoldan almıştım hangisi marka hatrlamiyorum 2021 senesinde aldıydim. Yani şöyle diyim benide taşıyor hani boy olarak sigsam ben yatacam yatağa 😀
Zlyha58 Aycabulut valla sepet beşiğin ölçüsünü bilmiyorum kaç sene oldu alalı ebebeğin sepet beşiği küçüktü yani