anneoluyorum1212 mrvt94 23.hafta başladım ben bayağı sabrettim kullanmamak için normalde o yüzden bekledim uzun süre dayanamayacak seviyeye gelene kadar. Evet ilk 3 ay önermiyorlar organ gelişimi için inşallah sizin için de zaman çabuk geçer
anneoluyorum1212 Eloo3504 erbatab helal sertifikalı zararsız bir marka benim bütün takviyelerim ondan
anneoluyorum1212 Eloo3504 1 ay kullanmak gerekiyormuş 1 aydan sonra etkisi diyorlar. İnşallah iyi olacağız🤲🏻🌸Ben de tam iyi olamadım 15 gün oldu ama etkisini görmedim de diyemem işe yarıyor bence yanında da Norodol kullanıyorum belki oda rahatlatıyordur
LalHilal Bebeek_12 dr hamilelikte önermiyor şurupta olsa emzirme döneminde dahi çok çok zorlanırsanız diyor lutfen dr a yoksa aile hekiminize danışarak kullanın ki passiflorada çok etkili nir şurup pandemide lohusa dönemi kaygılarım arttığı için gergin uykusuzdum 3 5 defa kullandım ki hergün bile değil
LalHilal Perdenizi karartma kullanın elektronik aletlerden şarj cihazı telefon bile odadan çıkarın lavanta kesesi yada yağı damlatın yastığınıza güzelde havalı ise serinse odanız kafadan deli deli sizi kemiren düşünceleride atarsanız mis gibi uyursunuz 👌
LalHilal Bebeek_12 gebemisiniz şuan ben asla gebelik dönemimde diğer drların vereceği ilaçları kadın doğumcuma sormadan kullanmadım doğumdan sonrada hem kebdi druma hemde çocuk druna sordum çok uzun sürmüş çokta ağır bir şurup siz yinede kendi drunuza danışın derim
Bebeek_12 LalHilal evet hamileyim benim bildiğim çok ağır bir şurup değil diye biliyorum. Doktoruma kullandığım ilaçları söyledim paikiyatrın biliyo mu hamıle olduğunu dedi evet dedim o zaman tamam dedi ama haftaya kontrolüm var tekrar sorayım
LalHilal turuncubegonvil ilaç tavsiyesiz ama ilaç gibi çare tebrik ederim reçete hekimleri gibi davranmadığınız için sizin gibi böyle rast gele direkt ilaç veya takviye tavsiye etmeyenler çoğalmalı ki her ilaç her insana uygun değil özellikle gebelikte tahlillerinize ve ultrason takiplerinize bakarak sizi içerden ve dışardan tanıyan doktorunuzu dinlemeniz gerektiğinin bir farkında olsanız işte belki ozaman bazı dertlere erkenden çare bulunmuş olur her dr da maalesef doğru okuyamıyor sizi bundan şüphe duyduğunuz anda dr arayışında olmakta gerekiyor elbette