sinemmss Arada klima önünde uyuyorum ama ben pek alışkın değilim klima önünde uyumaya ama şu sıcak havalarda dayanılmaz oluyor mecburen klimayı açıp uyuyorum üşütüp hasta olmak istemiyorum ne yapmalıyım 🤦🏼♀️ klima önünde uyurken 😴
UraSsmom sinemmss Ben ona cesaret edemem açıkçası. Salonda yatıyorum bu sıcaklardan sonra, balkon kapısını açıyorum anca öyle uyuyorum tutulursanız kötü olur hamile halinizle
Accountant sinemmss derecesini yüksek tut tam karşısında kalmamaya çalış bide sıcak taraflara çok gir çık yapma
sinemmss UraSsmom Hamile değilim ama ben evim esmiyor mecburen klima önünde uyuyorum yatak odamda klimam sıcak olduğu zaman uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum
Meral_63 Sementa63 vala bacım ben gece gündüz klima hep açık urfa sıcağını biliyorsun uyulacak gibi değil ki
gurbette_bir_anne sinemmss Valla dayanamıyorum hamilelik sıcaklar çok fena ayaklı klimayı uyku moduna alıp iç çamaşırıyla uyuyorum başka çarem yok 🥵😒
Bumah sinemmss beni direk carpiyo ya klimayi ac kapinin esiginde yat yere bisey atda o zaman super oluyo rahat uyuyosun
Kaderyusuf sinemmss bakımlarını yapıyor musunuz klima önünde uyuyorum 4 senedir 1 kere hasta olmadım her yıl temizliği yapılıyor. Yapılmazsa o zaman klimada mikrop ürer oda hasta eder. Tam size vurmasın havası yeterli zaten.
Hizliveofkeli Ben de hiç alışkın değilim hatta rahatsız oluyorum normalde ama bu hamileliğimde ben de dayanamıyorum önünde uyuyorum. Şimdilik hasta olmadım. Olmam inşallah
aslhnkrts9 sinemmss direk sana vurmuyorsa sorun olmaz yada yukarı aşağı verebilme şansı varsa öyle de yapabilirsin ben yukarı doğru veriyorum karşıda yatsam da bişi olmuyo