duygumfoca Arkadaşlar İzmir’de Çiğli metropol hastanesine giden varmı biz egepole gidiyoruz ama çok uzak kalıyor foçadan 1,5 saat sürüyor
Tatli_bebek12 duygumfoca ben birkac defa gittim canım hastaneye ama orada doğum yok diye biliyorum şuan varmı bilmiyorum oğlumda yoktu
Parlalina duygumfoca metropol hastanesine gitmedim ama devlette olur dersen eğer çiğli araştırna hastanesi Behiye Seda Hurşitoğlu tek geçerim yani doktordan daha fazlası. Doğumumuda o yaptı öyle güzel ilgiliydiki gebeliğimin başından beri. Şiddetle tavsiye ederim
duygumfoca Tatli_bebek12 Çiğli metropolemi gittin canım yoksa tıp merkezinemi gitmiştin doğum var çünkü orda ama ben gitmedim hiç doktorları nasıl bilmiyorum belki gidip memnun kalan vardır diye bi sorayım dedim en azından orası yakın 😕
Tatli_bebek12 duygumfoca çiğli Anadolu caddesi üzerinde metropol vardı canım oraya gittim oğlumda memnum kalmadım sonra devlett3 devam ettim
Tatli_bebek12 Parlalina bu doktoru o kadar çok duydum ki ama geç duydum yani 34 haftadayim artık doktor değişim yapamam çiğlide perinatoloji takipliyim bende
Parlalina Tatli_bebek12 mehmet beyde çok iyi ilgili bi doktor. Geç olmuş artık evet sağlıkla Alın kucağınıza inşallah💖