Mutlu_Bir_Anne3 ygmur13 Silik çizgi var demek, ama daha erken siz 2,3 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapın. O zaman daha net çıkar çizgi. Sonrasında kan verip beta değerinize bakarsınız. Gönlünüzce olsun inşallah güzel haberler alırsınız🌸🙏🏻
Gizemizmir35 Bence hamilesin hayırlısı olsun 4 haftalık kadar 🙂 Çünkü ben geciktiğinde yaptığım da hiç çizgi çıkmamıştı 10 dk sonra bile 10 gün sonra denediğimde kıpkırmızı çıkmıştı 5 dk beklemekle alakası yok bence
ygmur13 Gizemizmir35 daha önce geçen aylarda aynı testi yaptığımda gecikmem olmasına rağmen bende de hiçbir şey çıkarmamıştı biraz ona umut bağlıyorum🙊
ygmur13 Mutlu_Bir_Anne3 amin çok teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimin ısrarıyla akşam birden yaptım son adet tarihi 15 hazirandı😊
Mutlu_Bir_Anne3 ygmur13 o zaman sabah tekrar yapın, ilk idrar ile daha iyi çıkıyor. Bir de kan değeri daha iyi kesin sonuç için. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻🌸
Busezey ygmur13 bence boşuna damarınızı zedelemeyin bence var haftaya keseyi görürsünüz zaten hamilelikte bir ton kan veriryorsunuz ❤️🙏
Sedaakbaba ygmur13 pozitif bence benmde ayni 5 dk icinde boyle cizgi cikti silik biraz bekledikden sonra o silik cizgi tam belirgin oldu onemli olan 5 dk icinde cikmasi zaten 4 aylik hamileym bende hayrli olsn ama yine siz 1 tane daha yapin yada kan testi vern en garantisi
ygmur13 Kızlar ben dayanamayıp özelden kan verdim.. biraz önce aradık doktor negatif olduğunu ama birkaç gün sonra testi yenilemem gerektiğini söyledi üzüldüm şu an test beni umutlandırmıştı😔