patili_kiz90 Üç isimde bence yakışmıyor. Seslenildiğinde zorlama gibi. Daha kısa bir isim seçebilirsiniz. Duru su - duru yaz - duru Nil gibi. Tabi seçim sizin 🌸
DuruDefne_mommy patili_kiz90 hayır anlamadınız.Ilk kızımın ismi Duru.Simdi ikinci kızım olucak Duruyla uyumlu olan isimleri sormak istedim
DuruDefne_mommy nisan30_ anket başlığı yanlış oldu düzenleyemiyorumda o yüzden herkes yanlış anlamış benim bir kızım var 6 yaşında ismi Duru.Kardeşi için isim sordum ama anket başlığı yanlış anlaşılmaya sebep oldu biraz
Selim_Alparslan DuruDefne_mommy Aaa tamam bende Durunun yanina uyumlu ikinci isim için seçenek yazdınız sandım.🌸 O zaman Defne 🌸
DuruDefne_mommy @NaimeYilmaz anket başlığını değiştiremiyorum yardımcı olur musunuz.Bir kızım var 6 yaşında ismi Duru.Kardesi için isim arıyoruz ama anket başlığı Duru isminin yanına diye olunca herkes yanına bir isim aradığımı düşünüyor
DuruDefne_mommy Talentedmom aslında Doğa ismini seviyorum hem kızımın ismiyle de uyumlu ama cevrem beni bu isimden neredeyse vazgecirdi
Aysunays DuruDefne_mommy Doğa çok güzel kızım olursa benim de listemde olan bir isim. Neden olumsuz yorum yaptılar ki?
Talentedmom DuruDefne_mommy ağzı olan konuşuyor boşverin çevreyi insanlar hep hoşnutsuz siz içinize sineni koyun babası seçti ismini oğlumun adı Doruk uyuyor da
DuruDefne_mommy Aysunays bende anlayamadım ki ama seçeneklerimin arasında tam olarak vazgeçmiş değilim 😆
Zehra0508 DuruDefne_mommy doğa guzel derin-doğa yaa kulaga iyi geliyo Allah saglicakla kucaginiza almagi nsapi etsn