Kızlar 34. Haftadan beri suyum azdı 36 ya zor dayanır diyen prof vardi devlet hastanesine gittim 3 günde bir kontrol nst ile 39+1 e kadar geldik her muayenede alttan bakıldı acilma takibi yapıldı. 39+2 de suni baslanacakti Allah biliyor ya suniden biraz korkuyordum. Doktor kontrolünden sonra evde ufak ufak sancim başladı gündüz 12 gibi gece 12 ye kadar evde sancısı geçtim hastaneye gittim acilma 4 5 cm ama sancin yok dediler ama vardı ben hissediyordum. Yatış verildi ama dr keşke eve gidip sabahki yatış gelseydin sabah zaten anca sancilarin çoğalır dedi başı geride biraz dedi neyse benim felaket sancılar başladı saat 3 e kadar bayılacak gibiydim ağrıdan ağlamak istedim asla kolay değil plates topu vs ….. sonra suyumu patlattı ebe o an o ağrı tarifsiz yerlere attım kendimi ağrıdan odaya geçelim nst çekelim 3 saate filan anca dogurursun dediler nst dayanamam dedim sanci agri off… bi anca aşırı baskı ile doğuruyorum dedim sedyeyi çatala çevirdiler 4 5 ikinmayla dunyayaya geldi . Herseyi unuttum gitti evladımı kucağıma aldım bir kaç dikisim var olsun o sancılar yanında onlar hiç acımıyor 😀 öyle işte