Nazo2401 beyzanur99 inşallah hersey istediğin gibi gönlünden geçenden dahada güzeli nasip olur sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yeter gerisi iyi veya kötü eninde sonunda öyle veya böyle bir şekilde geçecek Rabbim önce zor durumda olan herkesin içinde bizlerinde yardımcısı olsun inşallah
Nazo2401 @beyzanur99 çokta düşünüp kendini strese sokma bence ne kadar plan yaparsan yap hersey vakti gelince kendiliğinden ilerliyor bir şekilde zaten
beyzanur99 Nazo2401 stresimin sebebi hastene ve doktor mevzusu aslında inşallah normal doğurmak istiyorum devlette çalışan arkadaşlarım sakın devlete gelme diyor özeller de bütçeyi aşıyor insan çaresiz kalıyor
Hdyhdy beyzanur99 canım ben şehir hastanesinde yaptım doğumu çok çok memnun kaldım,odam iki kişilikti ama tek kaldım ve doktorum da iyiydi , ama her hastanede olduğu gibi devlet son ona kadar normal doğum diyor bana da dediler ama şartlar uygun değildi sezaryen oldum
Hdyhdy Nazo2401 ayyy en iyisini yapmışsın, ben gördüm orayi Allah’ım ben nereye düştüm dedim , hemen kapıdan ağlayarak çıktım esime beni buradan hemen götür dedim , eşim dedi ki rengin atmıştı çıkarken ne oldu sana diye
Nazo2401 Husna_2021 hiç hatırlamıyorum inanın gece gitmiştim sancım başlayınca acile ertesi gün öğlene doğum olmuştu ve doktorda değişmişti tabi iki doktor girmişti yani hepsi çok iyilerdi genel olrak ben herseydençok memnun kalmıştım
Husna_2021 Nazo2401 hmm teşekkür ederim bende sezaryen olacağım ama güvenemiyorum ikinci sıkıntılı geçti ve şu kesin iyi diyebileceğim bir doktor yok yeni gelen de fazla o yüzden bi şansımı deneyim demiştim tekrar teşekkürler ☺️
-Cennetkusuannesi- beyzanur99 ben orda erken doğum yaptım bebeğin kesesi, delinmişti malesef kaybettim. Odalar 4 kişilik özel oda bulabilirsen ben bulmuştum ozaman tek kişi kalabilirsin 1600 tldi günlük sanırım. Ama leş gibi bir lagam kokusu vardı odada zor duruluyordu. Hemşireler ilgili doktorlar değil. Doğumhanede tek başına bekliyosın yanına kimseyi almıyorlar ve ben normal doğum yaptıktan sonra kalan parçalar için kürtaj yaptı doktor ama uyuşturmadan yaptı sen düşün çektiğim acıyı. Özel olarak profa muayeneye giderim ama muhtaç kalmadıkça asla doğım için gitmem
beyzanur99 -Cennetkusuannesi- ya çok üzüldüm başınız sağ olsun 😓😓 burada okuduklarımdan sonra devletten kesinlikle vazgeçtim ben de riske alamayacağım
-Cennetkusuannesi- beyzanur99 allah razı olsun. Bencede öyle bende ozaman parayı çok dşünüyordum ama insanın sağlığı psikolojisi çok daha önemli. Oyuzden özelde yapın derim
beyzanur99 -Cennetkusuannesi- cümlemizden inşallah kesinlikle para yerine konur diye düşünüyorum artık
Gulnur_1999 Uyarfatma Selçuklu tipta aybike pekin var cok ilgili guler yuzlu bir hoca tavsiye ederim ben 36 haftalik ona gidiyorum
kardelen422 Gulnur_1999 doğum yaptınız mı nasıldı süreç yataklı servis ameliyathane temizliği felan nasıldı canım