silasari Merhaba, bu şekilde dışarıdan doktor getirip doğum yapacak olan arkadaşlara soruyorum. Hangi doktora takiplisiniz, ödeyeceğiniz ücret ne kadar? şu an bu arayıştayım da yardımcı olursanız sevinirim.
LalHilal silasari benim drum prof engin oral dı ve atakent acıbademdede haftada bir gün geliyor cliniği nişantaşında başka dr asla tavsiye etmem sadece engin oral der susarım 👌🥰
imcakir silasari Gürkan Ağralı özel klinik tavsiye ederim. Kliniği de hastaneye çok yakın halkalı meydan da Çok ilgili ve detaylı bakıyor, cihaz kalitesi de çok iyi. 2000 muayene ücreti ve gayet uygun 90 bine anlaştık biz en son kontrolüm de İkiz gebelik 🌸
LalHilal Ben doğum yaptım pandemide şimdi 2.düşünüyorum 5 yılda fiyatlar çok uçtu maalesef ama asla başka dr düşünmek istemiyorum hastane dahi istemiyorum bakırköy acıbadem benim ve ailemin en rahat ve güvendiği hastane ben ameliyathane iken içim rahat eşimde rahat doktorum da ekibiyle rahat bir anne daha ne ister 🥰
imcakir silasari yorumlara aldanmayın 🥰 bende zamanında kararsız kalmıştım kötü yorumlar yüzünden ama onlara bakmayın Yorum kasma gibi bir derdi yok istese güzel yorumlar yazdırır bir sürü hastası var 😇 yine siz bilirsiniz ama arayış içindeyseniz bir kere muayene olun derim. Bende buradan tavsiye üzerine geldim Benim tavsiye ettiklerim de hep memnun döndüler ☺️
imcakir silasari yorumlara aldanmayın 🥰 bende zamanında kararsız kalmıştım kötü yorumlar yüzünden ama onlara bakmayın Yorum kasma gibi bir derdi yok istese güzel yorumlar yazdırır bir sürü hastası var 😇 yine siz bilirsiniz ama arayış içindeyseniz bir kere muayene olun derim. Bende buradan tavsiye üzerine geldim Benim tavsiye ettiklerim de hep memnun döndüler ☺️