semapircek Kızlar gebeliğim boyunca çok kilo almak istemiyorum şuan da 6+5 im 68 kiloyla hamile kaldım şuan da kilo almadım ama genelde de biraz kilolu biriyim maalesef kilomu nasıl koruyabilirim sizce her gören ne kadar kilo almışsın diyor deli oluyorum çünkü
eses26_ semapircek benim diyet listemde sabahları yumurta mutlaka var öğlen 2 ara öğün var saglıklı meyvelere kefir vs yogurt akşam yemegi çorba protein salata bu şekilde öğünler yapabilirsiniz isterseniz
annila semapircek moralinizi bozanlara dünyadaki güzellik hacmim artıyor ne güzel diyin 🙃 etli butlu mutluyum diyin🙃 Ekmek pilav hamur işi gibi karbonhidratlardan uzak durun ve muhakkak ara öğün yapın. Bende kilolu hamile kaldım 22+1im 4.5 kilo aldım (başta 1kg vermiştim toplam 5.5 almış oluyorum) çok dikkat etmedim son aylarda dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum 🥲
Ynckpgn semapircek ben 70 kg ile hamile kaldım ve 5 kilo veridim 65 im şuan mide bulantısından bişey yiyemiyorum ayrıca hamilelik bu elbette kilo alınacak kimseyi takıp stres yapma bebek sağlıklı olsun doğumdan sonra veririz
eses26_ semapircek yapmıyorum ama bu listeyle 1 kaç kilo veriliyor hatta ben şuan uyamıyorum listeye pişmiş ürün yiyemiyorum mide bulantısından isterseniz bir araştırın saglıklı beslenen hamileler hep bu şekilde besleniyor
semapircek Ynckpgn vücudumu çok şiş hissediyorum kilolu görüyorum kendimi o yüzden beğenmiyorum da psikolojim darma duman yani