melo_1 Fetal dna yaptırmak istiyorum ama nerde nasıl olucak araştırmaktan yoruldum. Bilgisi olan varsa yazsın kızlar
cdss melo_1 özel hastaneye gidiyorsanız doktorunuz anlaşmalı olduğu şirketleri size söylüyor , genoks nevagen var bildiğim ben Nevagen’e yaptırdım çok memnun kalmıştım , randevu oluşturduk sonra eve gelip kan aldı hemşire bir haftaya da sonuçlar çıkmıştı
omerimaskim Firmayla telefon üzerinden irtibata geçeceksiniz onlar sizin olduğunuz yere istediğiniz saatte gelip kan alıp gidiyorlar. Ödemeyi de geldiklerinde kan aldıklarında yapıyorsunuz. Zor değil. Google a bile yazsanız dünyanın firması var. Ben intergene yaptırmıştım bi sıkıntı yaşamadım
melo_1 Teşekkür ederim izmirde özel hastaneye gidiyorum henüz yeni gebeliğim doktorada sormadk ilerleyen haftalarda yaptırmak istiyorum söyledğiniz firmalara bakıcam çok teşekkürler
Sayke melo_1 yasal olarak doktorların fetal dna konusunda bilgilendirmeleri zorunluymuş. Doktorum öyle söyledi. Haftanız geldiğinde o size hem anlatır, hem de yönlendirir. Sadece yurtdışına yollayan firmalar daha kaliteliymiş. Onu söyleyebilirim
melo_1 clarag sadce eskişehirde yapıyolarmş sanırım bu testi yoksa özele gitmek gerekmiş. Sonuçlar ne zaman çıkıyor acaba
Gnl54 clarag surec nasıl ilerliyor nereye randevu almak gerekiyor ben baska sehirdeyim bana bakarlar mı ki?
smoms Biz genoksa yaptırdık 1 haftada çıktı bir sorun yaşamadık , istanbuldayım iş yerime gelip kanımı aldılar . Genoksun merkezi ankaradaymış yurt dışına gönderilen testlere göre 2bin tl daha ucuzdu doktorum aynı şeylere bakıyolar genoksa yaptır bence demişti
cdss muhber havale veya kredi kartıyla ödeyebilirsiniz sorunca direkt hangi imkanlar olduğunu söylüyor bütün firmalar