kubrakisa Merhaba hanımlar, bu hastanede kadın doğum bölümüne giden, burada doğum yapan var mı? Varsa hangi doktoru önerirsiniz ortam, ilgi ve alakaları nasıl?
BirAnneikibebek0 kubrakisa merhaba Mehmet Ergün’e randevuyla mı gidiyorsunuz bende 1 kere gittim çok memnun kalmıştım hala ama sonrasında o doktor yoktu hep farklı doktor vardı
2bebelianne BirAnneikibebek0 merhaba bende tavsiye üzerine gideceğim kendisine odasına kaç kişi alıyor eşim ile alır mı birde ultrason fotoğrafı veriyor mu merak ediyorum ilgisi falan nasıl ters biri bilgi verirmisnz
BirAnneikibebek0 2bebelianne ultrason fotoğrafı bana vermişti ben zaten 1 kere gitmiştim bi daha gidemedim bide benim gittiğim gün sakindi eşimi de içeri aldı gayet ilgiliydi ben de doğumda memnun olan varmı diye buraya yazmıştım yine ona gitmek istiyorum
kubrakisa BirAnneikibebek0 merhaba başka doktora gittiniz mi peki bu hastanede Nazlı Ece Şahin Urfalioglu hakkında bilginiz var mı nasıl biri
BirAnneikibebek0 kubrakisa ben cuma gününe randevu aldım dediğiniz doktor hakkında bir bilgim yok ama Mehmet Ergün’e gideceğim yine doğum için gün almaya
Dygus Tıpın özeli de olsa tıpa gitmeyin de nereye giderseniz gidin emin olun iyidir. Dün tıpta Doğum yaptım Allah kimsenin yolunu buraya düşürmesin
kubrakisa BirAnneikibebek0 Anladım,Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin evlatlarımızı, ben de 32 haftalığım ilk gebeliğim doğumdan çok doktorlardan ebelerden korkuyorum
Dygus kubrakisa aslında imkansızlıktan değil ben bilerek tıpın özeline gittim daha iyi olur özelde de sorun olsa oraya gönderiyorlar sonuçta diye düşündük ve yine de sözümüz geçsin diye özeli olsun bari dedik ama bin pişmanız. Şuan Allah’a şükrler olsun daha iyim kızımı da küvezden aldım yanımda o çok hırpalandı ama toplayacak inşallah