misafir4578 ilknurzs Kaç haftalik gebesiniz kanama alanıniz varmı yeri ve boyutunu biliyormusunuz ilaç baslandimi bunlar etkiler kanamanin bitişini 9 ay kanayanda var 1 haftada kesilende doktorunuz daha doğru bilgi verir
dimpleuser Benim 1 gün sürdü doktorum iğne ve fitil verdi ,ama şiddetli ağrılarım var.kanama kesenin arka tarafındaydı. .ypgun değşldş ama açık pembe renkti iğne iyi geldi ama ağrılar devam etti .hala kullanıyorum 5 gün iğne
barisata22 Haftam 2 haftadır bir kanama oluyor elimden geldiğince yatıyorum çok nadir kalkıyorum , progestan fitil ve nidicard hap kullanıyorum
ilknurzs Bugün 8 hafta olduk bir haftadır kanamam var ultrasonda görünen bir kanama alanı yok sabah akşam fitil alıyorum baya azaldı kanamam ama tam kesilmedi bugün 7.gunum ilac başlayalı çok kötü hissediyorum kendmi
barisata22 Eymen68_ plasentam aşağıda yukarı çıkmadı o yüzden kanama yapıyor 4 yaşında kızım var full yatiş yapamıyorm inşallah yoluna girer bilmiyorum nasil olucak
ilknurzs Yataktan kalkma demedi evin içinde işlerini gör dedi benim gibi olan varmıdır merak ediyorum süreç beni yoruyor
dimpleuser ilknurzs evet benim de sürekli yat dedi kalkma dedi iğneler geçirmişti ama şuan tekrar başladı ilişki sonrası hafif pembe renk korktum hemen yattım geri inşallah devam etmez
barisata22 Eymen68_ çok zor oluyor Allah yardım etsin inşallah bize hem yanımızdakine zor hem karnımızdakine