[silindi] Kızlar doktoruna böyle bişey soran oldu mu hiç ben kontrole gittiğimde sormayı unutup çıkmışım şimdi de bunun için mesaj atmaya çekiniyorum 😂 sağlık sorunum olmadığı sürece mesaj atmıyorum rahatsız etmemek için o yüzden buraya yazdım 🤭
gunesveguney [silindi] ben doğumdan 1 gün önce gitmiştim 😂 sandalyede oturarak eşlik etmiştim sesten dolayı bi sorun yaşamadım ama sinemaya gittiğimde bebeğim sesten çok hareketlenmişti 2. Yarı çıkmıştım mesela
mavideniz9696 [silindi] ne olcak ki ben her hafta düğüne gidiyorum kalabalık bi sülaleyiz yüksek sese maruz kalıyorum bir şey olmaz bu kadar düşünmemek lazım 😂 bu kadar düşünürsek her şeyi manyak oluruz 🙈
[silindi] Zeyelif gunesveguney Berraaak maviportakal_ mavideniz9696 Ya bir kere düğüne gittim sesten ötürü bebek hiç durmadı içimde sürekli kıpırdayıp dönüp durdu heralde rahatsız oluyor diye düşündüm sonra sevdiğimiz bi sanatçının konserine bilet aldık ama bu benim sonradan aklıma geldi 30+0 haftalığım chatgpt ye sorduğumda bebeğin işitme organlarınım henüz gelişim evresinde olduğu için gitmek zararlı dedi gidilse de çok durmaman gerekiyor dedi chatgpt böyle diyince ben bi doktoruma soriyim en iyisi dedim ama gidince sormayı unuttum eve gelince aklıma düştü 😅
maviportakal_ [silindi] 30 haftada bilemem tabi benim daha erken zamanlardaydı doktorunu ara sor bence aslında açıkhava ise çok da gürültülü olmuyor valla sormak aklıma bile gelmezdi benim 😅😅
erikarpuz [silindi] ben 20 haftalıkken bi talk showa gitmiştim ayy gülmekten miydi ortam sesinden miydi neydi hiç durmadı oğlum tekmeledi de tekmeledi sonra da onu bir daha yüksek sesli ortama sokmadım 😂
Anneoldum2 [silindi] düğünlerdede ses yüksek gidiyoruz ama konser ortamı güvenli gelmiyor bana her an biri bişey yapar çarpar ittirir ortalık psikopat dolu