Mervegl2609 Arkadaşlar sezeryan doğumda 2.gün de hastanede kalan oldu mu ve sezeryan sonrası süreciniz nasıl geçti önerileriniz var mı
Basakparlar Mervegl2609 2 gün kaldım bol su kahve ve yürüyüş ile 5. Günde evimi süpürmeye bile başladım tabi kişiden kişiye değişir bende bu şekilde oldu
_Gubo Mervegl2609 ben ilk kızım da 5 gün kaldım üniversite hastanesinde doğum yapmıştım bebeğimin kilosu biraz zayıftı o yüzden çıkarmadılar sonra da kilo kaybetti sana tek önereceğim şey yanında kalan refakatçinin gerçekten seninle ve bebekle iyi ilgilenmesi onun dışında herşey normal oluyor ben ikinci gün tek başıma yürüyordum
Talentedmom Mervegl2609 ben 2 gün kalmıştım yine 2.sezeryanı olacağım bünyeye göre değişiyor benim ağrılarım çok olmuştu kişiye göre değişir tabi
2Princess1Mom Mervegl2609 1 gün kaldım kendi isteğimle çıkış yaptım. 4. Gün yanımda kimse kalmadı. Kendi başıma herşeyi yapmaya başladım. 8. Günüm bugün hiç ameliyat olmamış gibiyim. İlk doğumumdan daha çabuk toparlandım.
Merve6521 Ben 1 gün kaldım 1 hafta sonra yemek falan yapabiliyordum ilk 1 hafta biraz zorluyor sonra rahat inşallah
hiraninannesi557 2 gece sezeryan oldugum için kaldım 1 gece de bebeğin kilosu fazla düştüğü için kaldım, devlet hastanesiydi