Glsahe Ervahayal Değişmedi kızım oldu ama hiç göstermedi, net olarak kız olduğunu 20.haftalarda detaylı ultrasonda öğrenmiştim
HavvaM0806_ Ervahayal bana da 11 haftalıkken erkek demişti 23 temmuzda kontrol var 16 haftalık olmuş olucam bakalım doğru mu tahmin etmiş merak içindeyim
Esraerdgn95 @Ervahayal en son regly tarihin yanlış olabilir mi? Vallahi onu hiç bilmiyorum. İlk aylardan da bebek ileriden gidebilir mi.? Ben şuan 33 haftalık hamileyim oğlum 2 hafta ilerde. Ama bu 27 haftadan sonra olmuştu.
Ervahayal Esraerdgn95 normalde 8 hafta hesapladığım gittim 9+2 günlük dedi sonra haftaya gel dedi bugün gittim 11 +2 günlük dedi anlamıyorum bende
Merallonomikon Ervahayal 11. haftada erkek gibi dedi doktorum, 12. haftada tekrar erkek gibi dedi. 13. haftada %99 kız dedi bence hala değişir gibi 😅
Merallonomikon Ervahayal ama ilk gebeliğimde 11. haftada erkek demişti doktorum ve değişmedi bir oğlum oldu ☺️
minimomy_ Gecegunesi bize hem 10 da hem 11 haftada erkek dendi farklı farklı doktorlar tarafından değişmez diye düşünüyorum