Nazlii23 Kizlar bugun nstde sancim cok az cikti, yok derecesinde. Sizce boyle ciksa da aniden mesela yarin dogum sancilari baslaya bilir mi? 3cu hamileligim. Diger hamileliklerimde de aslinda yalanci sancilar pek olmazdi bende.
nevanur_srt Nazlii23 kaç çıktı acaba bende dün girdim de 25 ti en yüksek benimki de doğum başlaması için kaç olması gerekiyor
Parinas Nazlii23 tabi ki olabilir. Birden başlayabilir. Eltimin doktoru daha gelesi yok hiç belirti yok ben tatile gidiyorum dedi 39+1 de, gece doğum başladı valiz hazırlarken koştu geldi kadın 😀
burcu_tokgz Nazlii23 bende hem 3. Bebek hemde 39+5 15 dakika sonra 39+6 olucam 🤣🤣 2 günde bir acilde muanem var bugün gittim nst de az sancılar var ama gram açılmam yok 🤭🤭 ama bu aniden doğum başlayamaz demek değil 🤷🏻♀️
Aysllllm Ben girdim bugün bayağı yüksek çıktı benim ki ama açılma yok dedi..açılma yoksa sancının ne kadar çıktığının bir öenmi var mı acaba ??üçüncü gebeliğim ama ilkmiş gibi tecrübesiz hissediyorum kendimi 🙈
Parinas Aysllllm açılma tabi ki önemli olan. Sancı hissetseniz de hissetmesiniz önemli olan doğumun ilerleyip açılmanın olması
Aysllllm Parinas anladım canım benim haftam daha 36 ..serklajlıydım dikiş alındı bugün..bol bol yatıp dinlenmeye bakıyım ben o zaman 🤭
Senaparlapusat Nst de sancının 70 -80 ve üstü olur ise doğum başlamış olarak alıyorlar yadaaaa bebeğin kalp atım hızı normalde 120 ila 160 arası olması lazım 110 altına düşerse yada 160 üstünde olur ise sıkıntı görüp alıyorlar ☺️
Nazlii23 Senaparlapusat Evet bende de yalanci sanci ama mesela 1 gun sonra aniden dogum sancisi baslaya bilir mi onu merak ediyorum
Senaparlapusat Nazlii23 olabilir tabi işte takip etmemiz gereken kan geldimi su geldimi yada sancımız 5 dk bir ise bunlar varsa gerçek doğum hastaneye başvurmak lazım
Sala16 Bizimde 39+5 oldu bugün çarşamba günü gittiğimde sancı pek çıkmadı 2 cm açılma vardı sancı az diye yatış vermedi 2 3 güne gelebilir dedi suyunu takip et dedi birde lekelenme olabilir dedi açılışı kontrol ederken biraz bastırdı o geldi ama hala gelen giden yok bizde bekliyoruz bakalım olmazsa pazartesi suni sancıyla olacak büyük ihtimalle 😂😂 erkek bebek bu arada belkide ondan ileri gidiyor 9 ay beklemek bile bu kadar stresli değildi 🥹