Elailelale Kızlar prodoctoru dün yaptım artımedi bugün yaptım 5 dakika içinde çıktı yalancı pozitif olabilir mi gebelik mi
Bebeek_12 Elailelale ikisindede yalancı pozitif verme ihtimali düşük bence hadi bitanesi yalancı pozitif vermiş olsa diğeride mi aynı şekilde olur
Annelikyolundabiri Elailelale canım şu mavi artımed benim beta 225 iken aynı böyle gösteriyordu🤗 yani hamilesin 🫶🏻
demirrleydi_ Elailelale yani ikiside güvenilir diye biliyorum ki olmadı diyelim ikisinden biri yanlış sonuç verirdi ikiside aynı sonucu vermiş var gibi gebelik
Hulya_Bal Elailelale Bende artimed ile bu sekilde öğrendim bi önceki kimyasal olduğu için iki gün sonra kan vermiştim ve şuan 32. haftamizdayiz çok şükür 🥰
Bebeek_12 Elailelale yaa gününede varmış daha bence hamilesin ama yinede en doğrusu kan tahlili. Evet canım insan ilk bi korkuyo
Elailelale demirrleydi_ demirrleydi_ bende öyle düşünüyorum ama insan inanamıyor hemen sevinemiyor 🥲 çok teşekkür ederim 🥰🥰😍😍
Elailelale Hulya_Bal Ya benimde bir kaybım var 9. Haftada korkuyor insan gerçekten 🥰🥰 sağlıkla vaktinde kavuşun inşallah 🌸
Dogproff Elailelale artımed ile 2 kez yalancı pozitif aldım . Ama prodoctor ile öğrendim 2 bebegimi daha güvenilir
Elailelale Dogproff Ya Artımed vardı 5 dakika içinde çıkınca şüphelendim bende biraz ama bakalım kan ne çıkacak 🌸
mmedinestlms Elailelale regl kaç gün var benim kan sonucum beta hCG 0.10 du ama ben 10 12 gün önce verdim sonra testlerim hep pozitif çıktı kaset test de pozitif çıkınca adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim daha varsa regl biraz daha bekle derim
demirrleydi_ Elailelale üzüldüm şimdi ama sıkma canını peki doktor bişey söylemiştir muhakkak neden ikiside pozitif bence biraz daha bekle regle daha varsa olmazsan yine kan verirsin yada test yaparsın