Kent21 Merhaba 38 haftalık hamileyim ve sağ kolumda acayip bi şekilde uyuşma var. Sızlıyor devamlı. Bazen sag elimde kasıyor. Bi bilginiz varmı. Yaşayan varsa yazsın gebelikte bi sorun değil dimi bu kol uyuşması.
Halime23 Kent21 benimde aynı sıkıntım var maalesef sağ kolum ve elim uyuşuyor nedenini bilmiyorum bu arada bende 32+ 4 haftalık hamileyim belkide ödemden dolayıdır
Kent21 Halime23 olabilir. Benim bu aralar oluyor. Kolum bazen buz gibi oluyor. Bazende uyusun sızlıyor. Allah kurtarsin. Sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı Nasib etsin insallah
Nihanak Gebelikte sık gorulen karpal tunel sendromu yani sinir sıkışması genelde sinirlerin orda biriken odemden olur. Eger oncesinde bi skntiniz yoksa cogunlugu dogumdan sonra gecer. Bazilari kalici olabiliyor. Tuzdan uzak durun hafif egzersizler yapin. Bir de netten arastirin gebelikte sinir sıkışması diye. Daha net oneriler bulabilirsiniz 😊
Kent21 zeykob ainen benim de elim uyuusuyodu hatta bi aralar kasiliyodu elim aynı felcliler gibi. Şimdide bu aralar kol uyuşması çok. Hayırlısı bakalım az kaldı sabır 🙏