yilma _Gubo hemşire giydirdi ben doğum yaptığım zaman canım ameliyattan çıktım emzirme odası gibi küçük bir oda vardı oraya aldılar beni bebeği giydirmiştiler getirdiler bebeği tuttular emzirdim orda biraz durduk odaya aldılar böyleydi
yilma ErsBegAs 😂😂deli ya bilemeyiz kim erken doğuracak hayırlısı olsun doğdukları zaman sıkıntı olmayacak zamanda doğsunlar
ErsBegAs yilma ay aynen öyle bu gün ödümü koparttı eşek sıpası ya… ayağından itiyorum itiyorum hareket yok normalde gerinir bşir şeyler yapar bana mısın demedi Ersin de çok panikledi.. Sonra kavun getirdi 2 dk içibde uyandı sıpa
yilma ErsBegAs valla ben karnımda değilde doğum sonrası korkuyorum artık yarıdan yarıya herkesin küvezde giriyor haftalarca elin boş dönüyorsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah diyelim 🥰🥰
_Gubo Sabah ne kadar erken gelirsen o kadar iyi oluyor canım yoksa kan sonuçları öğleden sonraya kalıyormuş doktora muayene olduktan sonra kan ve idrar veriyorsun ekg çekiliyorsun kan sonuçlarına göre anesteziye geliyorsun gün veriyorlarmış
zeynepsonmez625 yilma doğum yapmışsınız bilkentte bende sezeryan olacam nasıldı ameliyatınız ve sonrasında kaç gün kaldınız hastanade odalar nasıldı eş refakatçı kalabilir mi bilgi verebilirseniz çok çok mutlu olurum 🙏
Papatyaaam1 yilma aç olacaksın canım doğumda hatta doğumdan sonra da 6 7 saat bısey yıyop ıcmıceksın benim bi arkadaşıma korkmayın yıne sız sıze olcak dıye bısey yok da lağman yapmışlardı boşaltım ıcın