Kaderyusuf Hanife_Eymen bende çok merak ediyorum 13+5 de chatgpt hem nub hem kemik yapısına göre erkek dedi. Doktorum tam anlayamadım ama kıza benzetiyorum dedi gelecek haftalarda tekrar bakacak. Ama bu haftada nub doğruluk oranı yüzde 90 civarı yazmış ama doktor yorumundan dolayı emin olamadım.
Hanife_Eymen Kaderyusuf bana birşey demedi diğer gelmene bakarız dedi ama devletin ultrason cihazına pek güvenemiyorum
Kaderyusuf Hanife_Eymen ilk çocuğumda da özel hastane görememişti. Devlet hastanesindeki doktordan öğrendim yani özel devlet fark etmiyor doktora bağlı.
Hizliveofkeli Bu sallamasyon bir şey değil diğer teoriler gibi. Genital tüberkülün yapısına göre tahminde bulunuyorlar. 12-13 haftalarda genelde tutuyor. Daha erken olanları yanıltabiliyor. (Benimki yanıltmıştı)
Kaderyusuf Hanife_Eymen şimdi neredeyse 14 haftalık gittim yine de net bi sonuç yok kızımı da 17 de söyledi devlet hastanesi aynı hesap oldu yine. Erken haftalarda öğrenenlere şaşırıyorum valla 😅
Hizliveofkeli Hanife_Eymen genital bölgesindeki kemiğin yapısı. Omurgaya göre açılıysa erkek yatayda kız bebek.
Hanife_Eymen Hizliveofkeli çok teşekkür ederim ben pek anlamıyorum bunuda bı ögrenemedim çok merak ediyorum işte 😱😅