Sibelemre Gizemkrkt böbrek büyümesi bendede var çok ağrıyo doktor hap verdi oda baş ağrısı yapınca icemedim
Gizemkrkt Sibelemre berbat bişey ya bende ağrı kesici parolla duruyorum 2 saatte bir aşrı giriyor günlük hayat düzenim bitti resmen
Baharbstg Sibelemre böbrek büyümesinden dolayı takılan stendler var bide bebek ters dirseğini belimin altına sokmuş ağrıdan kafayı yicem allahım sadece doğurmak istiyorum
Nil44 Burcumom iyiyiz çok şükür çok hareketli daha erken gelmesinden korkuyorum açıkçası sizde nasıl durum
Ghayekan mer1 dün gittik doktora.ilaca devam dedi kasılmalar için.31 mart görünüyor ama sezeryan olacağım için 23’ü gibi alırız dedi.
Zeynepesilam Benim de 9 mart. Dünkü kontrolde doktor daha doğum kanalına girmemiş dedi. Yerini sevdi galiba bizim kız 🙃
Englishteacher -Seyda- oldum oldum ben de bugün 🙈 ilk başta zorlandım hafif ay uy yapmış olabilirim doktor korkudan kasıyosun kendini böyle yaparsan doğuramazsın dedi sonra bıraktım kendimi daha rahat geçti hatta bitti mi yapabildiniz mi dedim doktora bitti dedi 😂🙈 kasmamak lazımmış ama insanın elinde değil gerçekten yoksa öyle çok acı veren bişey değil çatım da müsait çıktı eğer kendini kasmazsan normal doğum olur dedi inşallah öyle olur ☺️ Senin nasıl geçti canım
-Seyda- Englishteacher benim canim pek tatli degil kasmadim da ama bebegin kafasi yukardaymis biraz zorladi Yani 4-5 kez baya icerileri daldi diyelim🤦♀️ Daha kolay bekliyordum acikcasi ama beni pek etkilemiyor zaten sonrasinda kahverengi akintim oldu normalmis zaten. Benim de normale uygun dedi insallah normal olur sezeryan istemiyorum hic. Bizimkinin gelmeye niyeti yok oyle bekliyoruz bakalim
Englishteacher -Seyda- ben de gelsin istiyorum artık inşallah normal doğum yapabiliriz ☺️🤲🏻 Hızlandırmak için bişeyler yapmam gerekecek sanırm 😬
Englishteacher -Seyda- hurmaya yüklenicem, ahududu çayı, doktor hergün 1 saat yürüyüş dedi, pilates topu üzerinde zıplama, squat, merdiven inip çıkma aklıma gelenler bunlar 🤷🏻♀️ İnşallah işe yarar 😂 haftan kaçtı senin