AnneeeG1 dilaadeniz21 bende de lekelenme var şuan bat 31 inşallah sizin gibi sonuçlar alırım bende rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 💐♥️
dilaadeniz21 AnneeeG1 benim şu an 2 günde bir beta veriyorum çok şükür güzel artıyor bir de pıhtılaşma için de iğne kullanıyorum diğer üç bebeğimi kaybettim inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 💗🤲
AnneeeG1 dilaadeniz21 rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin çiçeğim gerçekten çok zor bi süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥺♥️
sizdenbiriyim dilaadeniz21 8 çıktı dediniz en başta beta adet kaç gün gecikti ve 8 çıktı merak ettim 😊
AnneeeG1 dilaadeniz21 28 Temmuz da lan verdim negatif çıktı henüz regl olmadım 6 Ağustos a kadar olmazsam tekrar gideceğim
dilaadeniz21 sizdenbiriyim adete 4 gün varken 8 çıktı 2 gün sonra 34 2 gün sonra yine kan verdiğimde 74 çıktı yarın kese için gideceğim inşallah bir sorun yoktur 🙏💙
diyetisyen1anne var var mutlaka kan ver, erken gebelik testi değilse öteki ondan çıkmamış olabilir daha düşük seviyededir beta çizgi çok belirgin değil çünkü