Kakulelipasta Kızlar selam, Şu an 19+2 haftalık gebeyim, haftaya detaylı ultrasona gireceğim. Hastane ile doğum ücreti vs. İçin ne zaman görüşmek gerekir? Bu işler nasıl oluyor?? Erken mi sizde? Bana fikir verebilir misiniz rica etsem.🙏
cdss Kakulelipasta ben özel hastaneye gidiyorum 17. haftadayim doktoruma sordum ama doğuma yakın zamanda konuşup anlaşma yapicaz demişti
Miniboy Kakulelipasta ben özel hastane takipliyim bende 15-16 hafta gibi hastaneyle görüştüm. Kendileri doğum yaklaştığında bu görüşmeler yapıldığı iletti. Bnm sağlık sigortam karşıladığı için son zamanlarda sigorta ile hastane görüşüyormuş. Ama paket almadıysanız veya sigorta karşılamayacaksa 35 den sonra görüşmek mantıklı gibi
busenaz68 Kakulelipasta Doğuma yakın görüşmek en iyisi ben şuan 32 haftalığım daha iki gün önce fiyat aldım. İlk basladigimda muayene ücreti 1145′ti sonra 1180 oldu şimdide 1350 olmuş fiyatlarda oynama oluyor sona birakmak mantiklii
Kakulelipasta ErsBegAs demek benim için daha çoooook erken :) siz bile görüşmediyseniz. Benimki de tez canlılık işte😄