Mom534545 Kızlar 29+5im bebeğin hareketleri eskisi kadar değil acaba geçen hafta gittiğimde poposu aşağıda dedi doktor öyle olduğu için mi 🤷bide bundan sonra eğer makatsa donermi
kocisininprensesi Mom534545 bende 29. haftamdayım hareketlerde azalma var ama kontrolde sorun yok sabah akşam bakıyorum 10 hareket oluyor ama gün içinde çok durgunlaştı 😔 ve ters pozisyon
haticenur1 Mom534545 27+4 biz dede hareketler azaldı bi kaç gündür bn de tedirginim geçen haftaki kontrolüm de sıkıntı yoktu herşey normaldi ama bi kaç gündür az ve hafif hareketler var sadece diğer konuya gelince canım daha erken son haftaya kadar dönme ihtimali var daha haftan erken donebilir
mrsssblt Mom534545 Çünkü artık daha derin uyuyorlar.. Ve büyüdükleri için hareket alanı kısıtlanıyor bazen hareket ettiğinde organlarım yer değiştiriyor gibi hissediyorum bende o derece ağrı yaşıyorum kendine yer etmeye çalışıyormuş meğer yavrum ☺️☺️☺️
Meryemabf Mom534545 30 haftadan sonraki hareketler önemli 30. Haftadan sonra günde 10 kez hissetmen lazım ☺️
Gazize Bu normal bayanlar büyüyor yeri daralıyor uyku süreci uzuyor bende çok korkmuştum oğlum olmasına rağmen kız bebekler daha da hareketleri az olurmuş
kocisininprensesi Mom534545 ağrı olmuyor kasıklarımda ağrı oluyor doktorum magnezyum verdi düzenli içtiğimden beri sorunlarım kalktı gibi. Doktorum dönmek için vakti olduğunu söyledi, hem Doğum anında bile dönen varmış 🤷🏼♀️☺️
Elifee Mom534545 bende de çok oluyor o agrı normal mi bilmiyorum bu haftalarda yalancı Doğum sancıları olurmus
Mom534545 kocisininprensesi bende magnezyum kullanıyorum ama bel agrlarmı hafifletio bu sanki sancı gibi bir agrı
kocisininprensesi Mom534545 bence doktora gitmelisin o zaman ciddi bir şey olabilir. Bu aralar ev taşıma ve şirket işlerinden dolayı çok yoruldum belim bacaklarım çok ağrıyor bebiş bazen sertleşiyor ama yorgunluktan olduğunu söyledi doktorum