minikmucizemm__ Alvn3946 hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah başvuru şartları nedir nerden yapılıyor nasıl yapılıyor anlatirmisin sana zahmet bacikom
Nursima_Vural Alvn3946 e devlet üzerinden başvuru yapabiliyormuyuz acaba googleye çok güvenemedim 😂🤦🏼♀️
Denizz43 Alvn3946 oooh maşallah neler gelmiş bizim belediyede 1 battaniye 1 bez 1 emzik 1 atesolcer 1 sabun oldu bitti 😡
Alvn3946 minikmucizemm__ eşimin arkadaşı belediyede çalışıyo o başvuru yapmıştı şartlarını tam olarak bilmiyorum ilk kızım da onaylanmamıştı maddi durum olarak da üzerimize ev arsa yok sadece araba var o da hala borcunu ödüyoruz ve 4 aydırda eşimin sigortası yok sanırım ailede tek çalışan olması gerekiyo ve üzerinize ev arsa olmaması lazım
Meral_63 Alvn3946 ibb olarak ben İstanbul belediyesi sandım urfa dayım bueyrrden başvuru yapabilir miyim
Accountant Alvn3946 İstanbul gerçekten çok iyi bu konuda Kocaeli adı duyulmamış saçma sapan markalar gönderdi gül suyu var içinde ne alaka mesela 😂
Alvn3946 Accountant ben de bu kadar iyi beklemiyordum hepsi de kullanacağım şeyler ve kalitesi de gayet iyi
bebisliozlem Accountant ay vallahi kişisel bakım ürünleri wee baby mesela Allah var kendim alsam almam ama hediye gelse kullanırım sonuçta bilinmedik marka değil 🤣 ta biz bebeyken vardı bu marka muhtemelen 🤣 puset ve park yatak reflü yatağı da gönderilmiş valla şaka gibi 🤭 bez ve ıslak mendiller en az 40 gün 2 ay falan götürür bence 🤭 tırnak makası seti vs onlar çok pahalı ürünler zaten dışardan o paketi almaya kalksak en az 900 lira bir de yanlış gormediysem bornozu kesesi falan da gönderilmiş bazılarında hastane çıkışı seti de görüyordum.
Accountant bebisliozlem benimkini göstersem o ıslak mendille klozet silmezsin 😂 İstanbul’dan ikametimi yeni aldım pişmanım valla
bebisliozlem Ay oha biberon seti,anne bakım çantası, ateş ölçer bile varmış kız bütün ihtiyaçlar var burda 🤣