minik_kurabiyeee Kızlar evim giriş katta balkonumuzu kapattirmak istiyoruz ama eşim renkli cam olsun diyor ben renksiz olsun diyorum renkli karanlık gösterir diye düşünüyorum ama renkli camla da içerisinde çok belli olur mu kafam çok karışık lütfen yardım edin 😅
kardelenimm minik_kurabiyeee canım benim cam balkonum mavimsi gibi dışardan şık duruyor karanlıkta olmuyor 😁
myangelson minik_kurabiyeee bizim ev giriş kat camlar siyah bence çok rahat içerisi çok belli olmuyor karanlık da olmuyor ev
Smyye1B minik_kurabiyeee Giriş kat kuzey cephe evim cam balkonumda füme rengi üstüne birde plicell perde var karanlık durmuyor ☺️
2bebelianne minik_kurabiyeee bnmki film cam ama 4. Kattayim karanlık olmuyor mahremiyet açısından rahat oluyor içeri görünmüyor memnunum
minik_kurabiyeee myangelson ay öyle mii kidste de sordum bir kaç kişi karanlık yaptı evi dedi ama çoğunluk memnundu bende karanlık olur diye düşündüm işte bana bi resmini atar mısın balkonunnn👉🏻👈🏻
Aden25 Hayır bizim camlar siyah renkli asla karanlık olma durumu yok ama şöyle bir durum var göz önünde bulundur bence aşırı sıcağı çekiyor
minik_kurabiyeee Aden25 ya benim mutfağım sabah saatlerinde güneş görüyor sadece onun haricinde güneş almıyor
Aden25 minik_kurabiyeee benim mutfakta öyle salon balkonum o kadar almıyor ama mutfağın ki inanılmaz Güneş alıyor bir de bizim apartmanın alt camları da siyah olduğu için uyumsuzluk olsun istemedik herkes siyah yaptırdı ama Cidden çok şık duruyor
penbe_karisi Bence siyah cam yapın diğer renkler içeriyi gösteriyor benimki siyah olmasına rağmen akşam ışığı açtığım zaman içerisi görünüyor
minik_kurabiyeee penbe_karisi evet aşırı iç gösteriyor bizim burada beyazlar var perde olduğu halde iç gösteriyor
minik_kurabiyeee Aden25 yani 2 saat 3 saat falan alıyor güneş oda sabahın ilk saatlerinde evet çok şık sürüyor yaaa
2bebelianne minik_kurabiyeee bilgim yok 🫠 yaptıracağınz firma size camlar hakkında detaylı bilgi verir aslında hem kafanızda soru işareti kalmaz
Moz minik_kurabiyeee 12.kattayım manzaramız kapanmasın diye renksiz cam yaptırdık ne kadar güneş varsa içerde.Karşı yoldan bakınca da kabak gibi görünüyoruz :) perde yaptırmadım hala.Siz filmli cam yaptırın hem görünmezsiniz pek hem güneşten korur.Bide stor perdeli camlar var kendiliğinden içerden perdeli ona da bakın