meraycnk Herkese merhaba , ayın 8 inde beta Hcg değerim 1800 dü bugün ayın 18 i tekrar kan verdim ve değerim 48562 çıktı sizce normal bir artmış mı yoksa az mı ? Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için
Mucizee80 meraycnk değeriniz gayet güzel zaten kese oluşmuş büyük ihtimalle kalp atışı da vardır kese oluştuktan sonra beta değerinin hiçbir anlamı yok doktora gtmediniz mi
meraycnk Mucizee80 Yarın randevum biraz beklemek istedim görünmesi açısından , inşallah dediğiniz gibi olur herkes farklı bişey söylüyo bu dönemde ister istemez stres oluyoruz
Mucizee80 meraycnk içiniz rahat olsun herkesin değeri herkesin gebeliği kendine özel ama değeriniz çok güzel büyük ihtimalle yarın kalp atışı bile duyabilirsiniz hayrlı olsun bebişiniz 🥰
Hizliveofkeli Bu rakamlarda değer artışına bakılmaz ki artık. Muhtemelen kese hatta bebek bile gözüküyordur ultrasonda.
meraycnk Hizliveofkeli İlk randevum yarın olduğu için tedbir amaçlı kan verdim ben birde son adet günüm 11 haziran hesaplayınca sanki biraz fazla gibime geldi ilk gebeliğim ya tam olarak hakim değilim bu konulara herkese soruyorum o yüzden ,inşallah dediğiniz gibi görürüz :)